Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ 20 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ο Γκόρντον Μπράουν ξέρει από οικονομική κρίση!

Ο Γκόρντον Μπράουν ξέρει από οικονομική κρίση!
ΦΩΤΟ REUTERS
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 27.07.2010 | 08:15
Πρώτη δημοσίευση: 27.07.2010 | 08:15

Βιβλίο για την οικονομική κρίση θα εκδώσει ο Γκόρντον Μπράουν.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Γκόρντον Μπράουν πρόκειται να εκδώσει βιβλίο για την παγκόσμια οικονομική κρίση τον ερχόμενο Νοέμβριο, ανακοίνωσε ο εκδοτικός οίκος Simon & Schuster.
 
Το βιβλίο, που είναι το πρώτο μετά την ήττα του Μπράουν στις βρετανικές εκλογές του Μαΐου, "θα αναλύει τα γεγονότα που οδήγησαν στην χρηματοπιστωτική κατηφόρα και τις αντιδράσεις των διεθνών ηγετών ενώ λάμβαναν μέτρα για να αποφύγουν περαιτέρω καταστροφή", αναφέρεται στην ανακοίνωση του εκδότη.
 
"Το βιβλίο θα προτείνει επίσης τα μέτρα που ο Μπράουν πιστεύει πως θα πρέπει να ληφθούν προκειμένου ο κόσμος να ανακτήσει τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα".
 
Από την πλευρά του ο Γκόρντον Μπράουν δήλωσε ότι "γράφοντας τη δική μου ανάλυση για την κρίση, θέλω να βοηθήσω στο να κατανοήσει ο κόσμος γιατί φτάσαμε ως εδώ, αλλά κυρίως να προσφέρω μερικές συμβουλές για το πώς μπορούμε να διαχειριστούμε το επόμενο βήμα της παγκοσμιοποίησης έτσι ώστε η οικονομία να είναι στην υπηρεσία των ανθρώπων και όχι το αντίθετο".   Διαδώστε αυτό το άρθρο