Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

“O Kαβαλιέρε με έβαζε να ντυθώ Ομπάμα αλλά δεν άπλωνε το χέρι του”

“O Kαβαλιέρε με έβαζε να ντυθώ Ομπάμα αλλά δεν άπλωνε το χέρι του”

Νέα δικάσιμος τελέστηκε σήμερα, στο Μιλάνο, για την υπόθεση Ρούμπι Καρίμα, που αφορά τον Ιταλό πρώην πρωθυπουργό, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της εικοσιοκτάχρονης Δομινικανής Μαριστέλ Πολάνκο “οι βραδιές στην βίλα του Μπερλουσκόνι δεν προέβλεπαν τολμηρές σκηνές, ούτε χορούς χωρίς ενδύματα”.

Η εν λόγω τηλεοπτική παρουσιάστρια, όμως, πρόσθεσε ότι “κάποιες φορές, ντύθηκε δικαστικός, ενώ της ζητήθηκε να μεταμφιεσθεί και σε πρόεδρο Ομπάμα”.

“Ο Σίλβιο δεν μας άγγιξε πονηρά, όλα όσα γράφτηκαν, σχετικά, δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια”, τόνισε η Πολάνκο, η οποία παραδέχθηκε ότι “έλαβε, ως δώρο, δέκα χιλιάδες ευρώ από τον Μπερλουσκόνι, και, σε είδος, κάποια απλά αντικείμενα”. H Πολάνκο συνεχίζει να διαμένει σε διαμέρισμα που της έχει παραχωρήσει ο πρώην μεγιστάνας πρωθυπουργός.

Παράλληλα, ο λογιστής του “μίστερ τιβί”, Τζουσέπε Σπινέλι, κατέθεσε ότι “οι κοπέλες, κάθε Δευτέρα, του ζητούσαν χρήματα και ο ίδιος τηλεφωνούσε στον Μπερλουσκόνι, ρωτώντας τον τι έπρεπε να κάνει”.

Ο Σπινέλι, πάντως, που εργάζεται με τον Μπερλουσκόνι εδώ και τριάντα πέντε χρόνια, προχώρησε στην εκτίμηση ότι “επρόκειτο για δώρα του Καβαλιέρε, επειδή είναι γενναιόδωρος”.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε