Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έστειλε για βασανιστήρια το… δεξί του χέρι!

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έστειλε για βασανιστήρια το… δεξί του χέρι!

Σε μια ακόμη απάνθρωπη κίνηση προχώρησε ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας Kim Jong-un. Ανάγκασε το δεξί χέρι του να υποστεί ψυχολογικά βασανιστήρια σε ‘σχολείο επανεκπαίδευσης’ επειδή τόλμησε να τον αψηφίσει.

Κι όμως, το περιστατικό αυτό συνέβη. Ο Choe Ryong Hae, έχει εβδομάδες να φανεί, όπως αναφέρουν και οι άνθρωποι της Βόρειας Κορέας. Όλοι συνδέουν το γεγονός με την απουσία του Choe από την κηδεία κορυφαίου στρατιωτικού αρχηγού. Μα πραγματικά, πώς γίνεται να λείψει και να μην εκτελέσει εντολή του δικτάτορα; Έτσι, στάλθηκε για… εκπαίδευση.

Μιλώντας στο CNN, ο Βίκτορ Τσα, του Κέντρου Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών, είπε πως ”πρόκειται για μία εξαντλητική διαδικασία, όπου υπάρχει συνδυασμός ψυχικής και σωματικής κακοποίηση”.

Ο λόγος για τον οποίο ο Ryong Hae ίσως σταθεί λίγο τυχερός και δεν έχει την ίδια τύχη με όλους όσους δεν υπακούουν στις διαταγές του Δικτάτορα, είναι ότι είναι γιος γνωστού άνδρα της της Βόρειας, επαναστάτη ήρωα που πολέμησε τους Ιάπωνες. Πάντως, ο Choe Ryong Hae και η εξορία του επιβεβαιώθηκαν από τις αρχές της Νότιας Κορέας.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε