Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ο Μακρόν “πρωταγωνιστεί” σε εξώφυλλο γκέι περιοδικού! [pic]

Ο Μακρόν “πρωταγωνιστεί” σε εξώφυλλο γκέι περιοδικού! [pic]

Γυμνός από τη μέση και πάνω, ο Εμανουέλ Μακρόν ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού “Garcon”, ενός εντύπου της LGBT κοινότητας.

Το τριμηνιαίο περιοδικό επέλεξε για το εξώφυλλό του τον υποψήφιο πρόεδρο της Γαλλίας, σε μια φωτογραφία που αποτελεί προϊόν μοντάζ, όπως παραδέχονται οι συντάκτες του που ωστόσο αστειεύονται λέγοντας πως “παρουσιάζει τα φυσικά χαρακτηριστικά του υποψηφίου”.

 

Πολλοί έσπευσαν να συνδέσουν το εξώφυλλο με τις φήμες που ήθελαν τον υποψήφιο να διάγει διπλή ζωή, έχοντας κρυφά σχέση με τον διευθυντή γαλλικού ραδιοφωνικού σταθμού, γεγονός που δικαιολογούσε και τον πολυσυζητημένο έρωτα με την κατά 22 χρόνια μεγαλύτερή σύζυγό του. Ο ίδιος βέβαια τότε είχε απαντήσει ευθέως λέγοντας πως “αν σαν λένε πως κάνω διπλή ζωή με τον Ματιέ Γκαλέ (τον διευθυντή του Radio France), αυτός δεν θα ήμουν εγώ, αλλά το ολόγραμμά μου που μου ξέφυγε”.

Στην πραγματικότητα, ο αρχισυντάκτης του περιοδικού τονίζει πως το εξώφυλλο είναι ενός είδους “ακτιβισμός” για “έναν πολιτικό που από νωρίς έδειξε μια προοδευτική κατεύθυνση, πάνω στην οποία θα μπορούσε να βασιστεί μια σειρά από επιδιώξεις μας αναφορικά με την εξέλιξη των δικαιωμάτων των LGBT”.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε