Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ο Μαντ Μαξ τους βγήκε πολύ... λουλουδιασμένος!

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 17.10.2010 | 13:59
Πρώτη δημοσίευση: 17.10.2010 | 13:51

Οι ασυνήθιστες φετινές βροχοπτώσεις συνέβαλαν, στο να λουλουδίσει ακόμη και η αυστραλιανή έρημος, δημιουργώντας πρόβλημα στον ομογενή σκηνοθέτη και κινηματογραφικό παραγωγό, Τζορτζ Μίλερ (Μηλιώτη).

Ύστερα από πολλά προβλήματα και απρόοπτα, ο καταγόμενος από τα Κύθηρα, Τζορτζ Μίλερ, ετοιμάσθηκε να ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Mad Max Νο 4», η οποία εξελίσσεται στην έρημο και καθώς τώρα η περιοχή θυμίζει πολύχρωμο λουλουδιασμένο χαλί, δεν προσφέρεται για ντεκόρ... Έτσι, τα γυρίσματα αναβλήθηκαν για τον Ιούλιο.

«Υπήρχε και η εναλλακτική να γυρίσουμε την ταινία στο Μορόκο, ή τη Χιλή, αλλά εμείς θέλουμε να γίνει στην Αυστραλία», δήλωσε ο Τζορτζ Μίλερ και πρόσθεσε: «Κι αυτό, παρά το γεγονός ότι λόγω της υψηλής αξίας του αυστραλιανού δολαρίου, το κόστος θα είναι μεγαλύτερο».

Ο ομογενής σκηνοθέτης επιβεβαίωσε πως πρωταγωνιστής στη νέα ταινία θα είναι ο Βρετανός ηθοποιός Τομ Χάρντι (στη θέση του Μελ Γκίμπσον) και μαζί του η Σάρλιζ Θίρον και η Χιου Κις Μπάϊρν.   Διαδώστε αυτό το άρθρο