Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ο Μπάουι έγινε 66 και κυκλοφόρησε το νεο του τραγούδι

Ο Μπάουι έγινε 66 και κυκλοφόρησε το νεο του τραγούδι

Ο βρετανός τραγουδιστής Ντέιβιντ Μπάουι κυκλοφόρησε σήμερα το πρώτο του κομμάτι από το νέο του άλμπουμ ύστερα από σχεδόν μία δεκαετία με αφορμή τα 66α του γενέθλια.

Ο βρετανός καλλιτέχνης ανακοίνωσε πως, μετά από απουσία μίας δεκαετίας, η νέα του δισκογραφική δουλειά «The Next Day», θα κυκλοφορήσει στις 11 Μαρτίου στη Βρετανία και την επόμενη ημέρα στις ΗΠΑ.

Το πρώτο κομμάτι, με τίτλο «Where are we now?», και το βίντεο κλιπ κυκλοφόρησαν σήμερα. Το τελευταίο άλμπουμ του μουσικού ήταν το «Reality» το 2003.

Το τραγούδι με παραγωγό τον επί σειρά ετών συνεργάτη του Τόνι Βισκόντι, αποτελεί αναδρομή στο διάστημα που πέρασε ο τραγουδιστής στο Βερολίνο τη δεκαετία του 70 και συνοδεύεται από μαυρόασπρο βίντεο κλιπ με πλάνα της πόλης πριν από την επανένωσή της.

Το τραγούδι, που διατίθεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα iTunes, ηχογραφήθηκε στη Νέα Υόρκη. Το άλμπουμ θα περιλαμβάνει 14 τραγούδια και θα κυκλοφορήσει και μία ειδική έκδοση με τρία πρόσθετα ακυκλοφόρητα κομμάτια.

Η δισκογραφική εταιρεία του καλλιτέχνη, Columbia Records, ανακοίνωσε ότι το νέο τραγούδι είναι “θησαυρός” που φάνηκε “να ήρθε από το πουθενά” και με αυτό δίνεται τέλος στις εικασίες μεταξύ των θαυμαστών του για το αν ο Μπάουι θα ηχογραφήσει ξανά.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε