Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

“Ο Μπιλ Κλίντον με βίασε και η Χίλαρι με απειλούσε” – Ο Τραμπ έβαλε στη μάχη της προεδρίας 4 γυναίκες που “στοιχειώνουν” τους Κλίντον

“Ο Μπιλ Κλίντον με βίασε και η Χίλαρι με απειλούσε” – Ο Τραμπ έβαλε στη μάχη της προεδρίας 4 γυναίκες που “στοιχειώνουν” τους Κλίντον

Με την υποστήριξη 4 θυμάτων βιασμού που κατηγορούν το ζεύγος Κλίντον εμφανίστηκε σε συνέντευξη Τύπου λίγο πριν από το δεύτερο debate με τη Χίλαρι Κλίντον ο Ντόναλντ Τραμπ.

Οι Juanita Broaddrick, Kathleen Willey και Paula Jones είναι τρεις γυναίκες που έχουν κατηγορήσει ανοιχτά για βιασμό τον πρώην πλανητάρχη, με την Kathy Shelton να ισχυρίζεται πως η Χίλαρι Κλίντον την κατηγόρησε όταν έπεσε θύμα βιασμού στα 12 της χρόνια.

Η κίνηση αυτή ήρθε σε απάντηση του Ντόναλντ Τραμπ για το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα και τον παρουσίαζε να μιλά χυδαία γύρω από τη σεξουαλική κακοποίηση γυναικών. Οι 4 γυναίκες – φαντάσματα από το σεξουαλικό παρελθόν του Μπιλ Κλίντον βρέθηκαν στο debate των δύο υποψήφιων για το αξίωμα της προεδρίας στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Η Juanita Broaddrick έχει κατηγορήσει για βιασμό τον Μπιλ Κλίντον, τονίζοντας πως οι πράξεις είναι πιο ισχυρές από τα λόγια. “Ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να χρησιμοποίησε άσχημες εκφράσεις, αλλά ο Μπιλ Κλίντον με βίασε και η Χίλαρι Κλίντον με απείλησε. Δεν πιστεύω ότι συγκρίνεται”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Kathy Shelton ήταν μόλις 12 ετών όταν βιάστηκε, με τη Χίλαρι Κλίντον να τον υπερασπίζεται στο δικαστήριο. Η υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον την είχε κατηγορήσει ως ανισόρροπο και αναξιόπιστο παιδί με σεξουαλικές φαντασιώσεις. “Στα 12 μου χρόνια η Χίλαρι Κλίντον με έσυρε σε κάτι που δεν θα έσυρε ποτέ κανείς ένα 12χρονο παιδί. Και λέει ότι υποστηρίζει τις γυναίκες και τα παιδιά. Όταν τη ρώτησαν περυσι τι συνέβη είπε ότι υποτίθεται πως έπρεπε να υποστηρίζει τους πελάτες της είτε το έκαναν είτε όχι”.

Η Shelton έκανε λογαριασμό στο Twitter το Σάββατο και άρχισε αμέσως να “πυροβολεί” την οικογένεια Κλίντον. “Ίσως είμαι το πρώτο θύμα της Χίλαρι Κλίντον. Μου κατέστρεψε τη ζωή. Υπερασπίστηκε τον βιαστή μου και με κατηγόρησε. Ήμουν 12 ετών. Μετά γελούσε εις βάρος μου. Δεν με ενδιαφέρει αν ο Ντόναλντ Τραμπ είπε απαίσια πράγματα. Με νοιάζει που η Χίλαρι Κλίντον είπε ψέματα, με τρομοκράτησε, με χλεύασε και υπερασπίστηκε τον βιαστή μου”.

Η Paula Jones, που κέρδισε 800.000 δολάρια από διακανονισμό μετά την κατηγορία για σεξουαλική παρενόχληση κατά του Μπιλ Κλίντον, δήλωσε πως υποστηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ. “Θεωρώ πως θα έπρεπε όλοι να τον ψηφίσουν. Είναι καλός άνθρωπος. Δεν είναι όπως τον παρουσιάζουν”. Η Kathleen Willey από την πλευρά της κατηγόρησε τον Μπιλ Κλίντον πως την παρενόχλησε σε δωμάτιο κοντά στο οβάλ γραφείο και εξέφρασε ανοιχτά την υποστήριξή της στον Ντόναλντ Τραμπ.

“Την πρώτη μέρα που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία είπε πως αγαπά αυτή τη χώρα και θέλω την Αμερική να γίνει μεγάλη ξανά. Και έκλαψα όταν το είπε. Γιατί πιστεύω ότι είναι η σπουδαιότερη χώρα στον κόσμο. Νομίζω ότι μπορούμε να φέρουμε την ειρήνη σε αυτόν τον κόσμο και πιστεύω ότι ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να μας φέρει σε αυτό το σημείο”.

Οι δημοσιογράφοι άκουσαν υπομονετικά τις κατηγορίες των θυμάτων σε βάρος των Κλίντον, με τις ερωτήσεις να πέφτουν βροχή στον Ντόναλντ Τραμπ για το βίντεο στο οποίο μιλούσε με χυδαία λόγια για τις γυναίκες και υποστήριζε πως τις αγγίζει χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε