Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Νίκος Αλιάγας αποκαλύπτει στο Newsit όλα όσα συζητούν οι Γάλλοι για τον Στρος Καν

Ο Νίκος Αλιάγας αποκαλύπτει στο Newsit όλα όσα συζητούν οι Γάλλοι για τον Στρος Καν

Τι λέει η κοινή γνώμη, οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι και ποιοι ισχυρίζονται πως όλο το σκάνδαλο είναι στημένο για να “πεθάνει” πολιτικά τον Στρος Κάν.

Όπως δήλωσε στο Newsit o δημοφιλής δημοσιογράφος και παρουσιαστής που ζει και εργάζεται στη Γαλλία, Νίκος Αλιάγας “οι Γάλλοι έχουν σοκαριστεί, το Παρίσι συζητάει μόνο γι΄αυτό το θέμα. Το σοκ ήταν η φωτογραφία του Στρος Καν με χειροπέδες, είναι κάτι που δεν περίμενε και η κοινή γνώμη, ο πολιτικός και δημοσιογραφικός κόσμος. Όλοι γνωρίζουν στα πηγαδάκια εδώ και πάρα πολά χρόνια ότι είχε αδυναμία στις γυναίκες, υπάρχουν και στο παρελθόν αντίστοιχες υποθέσεις όχι όμως τόσο άγριες. Το τεκμήριο της αθωότητας  προβάλλεται κατά κόρον  από τον πολιτικό κόσμο.
Ομως αυτο που αλλάζει τα δεδομένα είναι  το γεγονός ότι ο δημοφιλής πολιτικός διεκδικούσε το προεδρικό αξίωμα του 2012. Όλοι μιλούσαν για έναν πολιτικό που θα μπορούσε να νικήσει τον Νικολά Σαρκοζί και όλοι οι υποστηρικτές του έχουν μείνει εκπληκτοι.
Από τη μία είναι ένα θέμα που αφορά και την οικονομία του πλανήτη αλλά και της Γαλλίας.
Η εικόνα με τις χειροπέδες είναι πάντως αυτό που σόκαρε τη Γαλλία. Οι Γάλλοι νοιώθουν ευτελισμένοι και ως λαός.

Τι λένε οι φίλοι του και οι συνεργάτες του Στρος Καν
Ο Νίκος Αλιάγας ειπε πως οι φίλοι και οι συνεργάτες του Καν επιμένουν πως δεν έχει αποδειχτεί τίποτα. “Μιλάμε για έναν υποτιθέμενο βιασμό” λένε χαρακτηριστικά. Οι άνθρωποι πάντως που τον γνωρίζουν καλά λένε πως δεν πέρασε την κόκκινη γραμμή.

Πιπεράτες καταγγελίες για τον ζωηρό Στρος Καν
Υπάρχει μια συγγραφέας λέει ο Ν. Αλιάγας  που αποκάλυψε ότι παρενοχλήθηκε από τον Καν ” και τώρα αυτή επαναφέρει το θέμα στη δημοσιότητα και θα κοιτάξει σίγουρα να το εκμεταλλευτεί”.

Τα σενάρια για στημένο γεγονός και συνομωσία
“Αυτο διακινείται’ όπως λέει ο δημοφιλής παρουσιαστής ” το πλείστον από το γαλλικό σοσιαλιστικό κόμμα. Εάν είναι συνομωσια των πολιτικών του αντιπάλων που με αυτο τον τρόπο θέλησαν να τον βγάλουν από την κούρσα για το προεδρικό μέγαρο των ηλυσίων είναι πολύ χοντρό.
Εάν είναι συνομωσία από τη διεθνή οικογένεια των συμφερόντων για το χρήμα που ήταν δυσαρεστημένοι απο την αντιμετώπιση της κρίσης απέναντι και ιδιαίτερα στην Ελλάδα δεν το ξέρουμε.
Ο καθένας μπορεί να πει πάρα πολλά. Πάντως σίγουρα δεν το περίμεναν. Όλοι μιλούν για τραγικό λάθος από την πλευρά του, ότι και να έγινε γιατί στην Αμερική έχουν άλλη προσέγγιση στα θέματα της σεξουαλικής παρενόχλησης. Αυτοί δε διστάζουν να καταδικάσουν τον ίδιο τους τον πρόεδρο, τον Μπιλ Κλίντον, με τον Στρος Καν θα έπραττα αλλιώς;”

Η μόνη που καταδικάζει ανοιχτά είναι η ΛΕΠΕΝ
“Σε ένα πολιτικό χρόνο λίγο μυστήριο ακριβώς ένα χρόνο πριν τις εκλογές η ακροδεξιά με την Λεπέν βγαίνει και μιλάει δημόσια εναντίον του Καν και λέει οτι τον ξέραμε ότι είναι παθολογικά σεξομανής” προσθέτει ο Ν. Αλιάγας.

Πολιτικά πέθανε ο Στρος Καν
“Αθώος ή ένοχος ο Στρος Καν εχει τελειώσει πολιτκά στη Γαλλία. Το κλίμα είναι πολύ εναντίον του γιατί έχει εκθέσει τη Γαλλία και αυτο είναι κάτι που οι Γάλλοι δεν θα του το συγχωρήσουν” είπε κλείνοντας ο Νίκος Αλιάγας.

Ακούστε τι δήλωσε στο NewsIt o δημοφιλής δημοσιογράφος και παρουσιαστής που ζει και εργάζεται στη Γαλλία, Νίκος Αλιάγας:



Διαβάστε επισης:

Τι αλλάζει για την Ελλάδα μετά το ”βιασμό” της καμαριέρας


Θεωρίες περι σκευωρίας για την υπόθεση Στρος Καν

“Και ποια δεν έχει στριμώξει ο Στρος Καν”;

Σε εξέταση DNA ο Στρος Καν – Οι πρώτες φωτογραφίες από την σύλληψη

 

Υπόθεση Στρος Καν: Παγίδα, πλεκτάνη ή σενάριο πορνοταινίας Β’ διαλογής;…

Συνωμοσία και παγίδα για το Στρος Καν ή είναι απλά ένας “φιλοσοφικός ήρωας”;

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε