Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

“Ο Ράτκο Μλάντιτς δούλευε οικοδόμος!”

Άφωνος έμεινε ένας 20χρονος Σέρβος όταν είδε τα χθεσινά δελτία ειδήσεων. Όσο παρακολουθούσε τις εικόνες που προέβαλε η σερβική τηλεόραση με το νούμερο ένα καταζητούμενο για εγκλήματα πολέμου τόσο δεν πίστευε στα μάτια του.

Έβλεπε τον Μίλοραντ Κόμαντιτς με τον οποίο δούλευε το περασμένο καλοκαίρι στην οικοδομή πλάι, πλάι και όλοι έλεγαν πως είναι ο Ράτκο Μλάντιτς!
Η εφημερίδα “Μπλιτς” του Βελιγραδίου σε άρθρο με τίτλο “Ο Μλάντιτς εργαζόταν για το μεροκομάτο” προβάλλει την ιστορία του 20χρονου φοιτητή R.R., ο οποίος εργάστηκε το καλοκαίρι του 2010 μαζί με τον Μίλοραντ Κόμαντιτς στην πραγματικότητα τον Ράτκο Μλάντιτς.
“Ήταν απλός εργάτης. Οικοδόμος. Εργαζόμασταν μαζί και είμαι ακόμη σοκαρισμένος. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Μίλοραντ Κόμαντιτς είναι ο Ράτκο Μλάντιτς”, τόνισε ο 20χρονος.
“Δεν το πιστεύω… Γνωρίζα τον Μίλοραντ Κόμαντιτς. Πώς ήμασταν όλοι τόσο τυφλοί. Έμοιαζε στον Μλάντιτς, είχα αναρωτηθεί αν ο ίδιος γνώριζε για την ομοιότητα αυτή, αλλά έπεισα τον εαυτό μου ότι δεν είναι. Αλλά τελικά είναι”, λέει ο 20χρονος μη μπορώντας ακόμη να το πιστέψει.

Διαβάστε επίσης:
Σκιά του εαυτού του! – ‘Ετσι είναι σήμερα ο Ράτκο Μλάντιτς

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε