Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Remi Gaillard ντύθηκε… τζόκερ! Μοιράζει 500ευρα σε αγνώστους [vid]

Φωτό από youtube.com
Φωτό από youtube.com

Τον έχουμε συνηθίσει να… τρέχει για να γλιτώσει από το μένος ανυποψίαστων ανθρώπων που σε μια στιγμή μετατράπηκαν σε θύματα των αδιανόητων φαρσών του. Αυτή τη φορά δεν έτρεχε.

Ο λόγος για τον παγκοσμίου φήμης φαρσέρ, τον Γάλλο Remi Gaillard, ο οποίος κατά καιρούς μας έχει προσφέρει στιγμές ανεπανάληπτες.

Ξεκαρδιστικές, όπως αυτή με τον τυφλό οδηγό, αλλά και με κοινωνικά μηνύματα όπως αυτή με τον… ανάποδο κόσμο ανθρώπων και σκύλων.

Τις περισσότερες φορές ο εκκεντρικός Γάλλος καταλήγει να… τρέχει για τη ζωή του, ενώ δεν είναι λίγες και αυτές στις οποίες φεύγει με… αστυνομική συνοδεία, αφού οι αστυνομικοί είναι οι “αγαπημένοι” του.

Τα… στραβά μάτια κι ο εκπληκτικός διάλογος για την ψεύτικη επιταγή

Αυτή τη φορά, όμως, δεν χρειάζεται να τρέξει, για τον πολύ απλό λόγο ότι σταματά τυχαίους ανθρώπους και τους δίνει 500 ευρώ(!).

Όπως εξηγεί στο νέο του βίντεο, αποφάσισε να δώσει με αυτό τον τρόπο την αμοιβή του από τη συμφωνία που έκανε για τη διαφήμιση της εφαρμογής BravoLoto.

Μπόνους το (μεγάλο) φινάλε του βίντεο, στο οποίο δωρίζει μια τεράστια επιταγή των 10.000 ευρώ στο καταφύγιο αδέσποτων του Μονπελιέ. Εκεί όπου έχει έναν διάλογο ο οποίος είναι τόσο… Remi Gaillard.

Η υπεύθυνη τον ρωτά: “Με κοροϊδεύεις Remi;” κι εκείνος απαντά: “Ναι σε κοροϊδεύω γιατί αυτή είναι μια ψεύτικη επιταγή αλλά θα σου δώσω μια αληθινή “.

Δείτε το βίντεο

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε