Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Robert Wagner έσπασε τη σιωπή του για τον θάνατο της γυναίκας του Natalie Wood

Ο Robert Wagner έσπασε τη σιωπή του για τον θάνατο της γυναίκας του Natalie Wood

Από τον θάνατο της ηθοποιού Natalie Wood πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν λόγο για δολοφονία. Στα 86 του χρόνια σήμερα ο ηθοποιός Robert Wagner μίλησε για τον ύποπτο θάνατο της γυναίκας του το 1981 που πνίγηκε ενώ έπλεαν στα ανοιχτά του νησιού Catalina.

“Ήμασταν όλοι συντετριμμένοι από την απώλεια και βασιστήκαμε ο ένας στον άλλο. Ο δεσμός μου με τη Natasha Gregson (μεγαλύτερη κόρη της Natalie Wood) είναι πολύ έντονος. Συμπαραστεκόμαστε ο ένας στον άλλο μέσα στα χρόνια και σημαίνει τα πάντα για μένα”, δήλωσε ο 86χρονος ηθοποιός Robert Wagner.

Το άψυχο πτώμα της Natalie Wood ανακαλύφθηκε στις 29 Νοεμβρίου 1981 κοντά στο σκάφος του ζευγαριού Splendour μετά από μια νύχτα όπου το αλκοόλ έρρεε άφθονο. Πολλοί ήταν εκείνοι μέσα στα χρόνια που θεώρησαν ότι ο θάνατός της δεν ήταν τυχαίος.

Ο Robert Wagner και ο ηθοποιός Christopher Walken, που ήταν φιλοξενούμενός τους στο σκάφος, τσακώθηκαν πολύ τη μοιραία νύχτα λίγο πριν η Natalie Wood πέσει στη θάλασσα. Μετά τον θάνατό της, ο Robert Wagner και ο πατέρας της Natasha, Richard Gregson, συμφώνησαν η Natasha να συνεχίσει να μεγαλώνει με τη μικρότερη αδερφή της Courtney (μοναδικό παιδί του Wagner με τη Wood) και τη μεγαλύτερη κόρη του Robert Wagner Katie από τη δεύτερη γυναίκα του Marion Marshall.

“Ήταν πάντα μαζί. Έτσι ο Richard και εγώ αποφασίσαμε ότι ήταν καλύτερο η Natasha να μείνει με τις αδερφές της και να ανατραφεί στο περιβάλλον όπου μεγάλωνε μέχρι τη στιγμή που μας άφησε η Natalie”, δήλωσε στο People. H Natasha με την αδερφή της Courtney έφτιαξαν ένα άρωμα που ονόμασαν Natalie και εμπνεύστηκαν από την αγάπη της μητέρας τους για τη μυρωδιά της γαρδένιας.

“Το να τη βλέπω να μεγαλώνει ήτα εκπληκτικό. Μερικές φορές βλέπω πώς κινείται, περπατά ή γελά και μου θυμίζει τη Natalie. Είναι κάτι εξαιρετικό”, τόνισε ο ηθοποιός που το 1990 παντρεύτηκε την ηθοποιό Jill St. John.

Πηγή: Nydailynews

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε