Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ο Ρόμνεϊ έκανε την γκάφα του ακόμη και όταν παρουσίαζε τον αντιπρόεδρο του! – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ρόμνεϊ έκανε την γκάφα του ακόμη και όταν παρουσίαζε τον αντιπρόεδρο του! – ΒΙΝΤΕΟ
Επιβεβαιώνεται ότι ο Πολ Ράιαν θα είναι ο υποψήφιος αντιπρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος

Χαμόγελα αμηχανίας προκάλεσε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου Μιτ Ρόμνεϊ όταν παρουσίασε τον υποψήφιο αντιπρόεδρό του ως “τον επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ”…
 
“Υποδεχτείτε μαζί μου τον επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ, Πολ Ράιαν”, είπε ο Ρόμνεϊ σε συγκέντρωση υποστηρικτών του στο Νόρφολκ της Βιρτζίνια.
 
Ο Ρόμνεϊ έσπευσε να διορθώσει το λάθος του λέγοντας: “Είμαι γνωστός για τις γκάφες που κάνω καμιά φορά”.
Οι δύο υποψήφιοι ξεκίνησαν την κοινή προεκλογική τους εκστρατεία σήμερα και ο 42χρονος Ράιν που εκλέγεται στο Ουισκόνσιν τόνισε πως στόχος του είναι να “αποκαταστήσει το μεγαλείο των ΗΠΑ”.
 
“Είναι μια κρίσιμη στιγμή για τη ζωή του έθνους μας και είναι ουσιαστικής σημασίας να εκλεξουμε τον κατάλληλο άνθρωπο που θα οδηγήσει την Αμερική στην ευημερία και το μεγαλείο. Αυτός ο άνθρωπος βρίσκεται δίπλα μου, το ονομά του είναι Μιτ Ρόμνεϊ και θα είναι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ”, επισήμανε ο Ράιαν στην πρώτη του ομιλία ως υποψήφιος αντιπρόεδρος.
 
Ο Ράιαν δεν παρέλειψε να επικρίνει την πολιτική του προέδρου Ομπάμα: “η μεγάλη ανεργία, τα μειωμένα εσοδα, το τεράστιο χρέος δεν αποτελούν τον νέο κανόνα, αλλά είναι το αποτέλεσμα κακής πολιτικής”, είπε χαρακτηριστικά.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε