Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Ο Ρονάλντο αγόρασε στον ατζέντη του ελληνικό νησί – Το δώρο της κουμπαριάς

Ο Ρονάλντο αγόρασε στον ατζέντη του ελληνικό νησί – Το δώρο της κουμπαριάς

Με ένα ελληνικό νησί για γαμήλιο δώρο τίμησε την κουμπαριά με τον ατζέντη του Jorge Mendes ο σταρ της Ρεάλ Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Jorge Mendes ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την Sandra Barbosa την Κυριακή στο Πόρτο, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη του. Τα δημοσιεύματα θέλουν το δώρο του να κόστισε 50 εκατομμύρια ευρώ.


Πρόκειται για έναν ατζέντη που στη λίστα των πελατών του συμπεριλαμβάνονται ο Jose Mourinho, ο David de Gea, ο Fabio Coentrao, ο Pepe, ο Deco, ο Jose Bosingwa και ο Sir Alex Ferguson και έχει διαχειριστεί μεταγραφές άνω του 1 δισεκατομμυρίου λιρών.

Στη διάρκεια της παραμονής του στο Old Trafford, o Sir Alex Ferguson ισχυρίστηκε πως ο Jorge Mendes ήταν ένας από τους καλύτερους ατζέντηδες με τους οποίους είχε την ευτυχία να συνεργαστεί.

“Ο Jorge Mendes είναι χωρίς αμφιβολία ο καλύτερος ατζέντης με τον οποίο συνεργάστηκα. Ήταν υπεύθυνος, φρόντιζε τους παίκτες του και ήταν πολύ τίμιος με τους συλλόγους”, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Έχει ονομαστεί ένας από τους πιο ισχυρούς άνδρες στο ποδόσφαιρο και έχει βοηθήσει τη Manchester United να φέρει παίκτες όπως οι Nani, Anderson, Angel di Maria και Radamel Falcao στο Old Trafford.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε