Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Συγκλονίζει ο Scott Eastwood: Ξεψύχησε δίπλα μου η κοπέλα μου – Διαλύθηκε η σπονδυλική της στήλη

Συγκλονίζει ο Scott Eastwood: Ξεψύχησε δίπλα μου η κοπέλα μου – Διαλύθηκε η σπονδυλική της στήλη

Έχουν περάσει χρόνια από τότε αλλά ο γιος του Clint Eastwood και επίσης ηθοποιός Scott Eastwood έλυσε για πρώτη φορά τη σιωπή του για το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή της η κοπέλα του.

Ο πρωταγωνιστής του Suicide Squad μίλησε στο GQ Australia για το τροχαίο, τονίζοντας πως έκτοτε είναι πιο δύσκολο να κάνει ξανά σχέση.

“Ποτέ μέχρι τότε δεν είχα χάσει κάποιον τόσο κοντινό μου άνθρωπο. Ίσως για αυτό μου ήταν πιο δύσκολο να βγαίνω ραντεβού”, σημείωσε ο Scott Eastwood όταν ρωτήθηκε για την τελευταία φορά που έκλαψε.

“Ήταν ασήμαντο τροχαίο. Έγινε ανάκληση αερόσακων. Εξερράγη ο αερόσακος και ένα βλήμμα διέλυσε τη σπονδυλική της στήλη. Δεν το είχα πει σε κανέναν αυτό”, συνέχισε ο Scott Eastwood.

ΠΗΓΗ: REUTERS

Ο θάνατος της κοπέλας του προκάλεσε πολλά συναισθηματικά προβλήματα στα νιάτα του. “Είναι εύκολο να ερωτευτείς όταν είσαι νέος, σωστά; Και μετά αρχίζεις να συνειδητοποιείς πως αυτά τα συναισθήματα της αγάπης, του πάθους, της σφοδρής επιθυμίας μερικές φορές φορές έρχονται πολύ γρήγορα, αλλά μπορούν και να φύγουν πολύ γρήγορα”.

Μιλώντας για το θανατηφόρο τροχαίο αποκάλυψε ότι ποτέ δεν μπόρεσε να τηλεφωνήσει στον πατέρα της κοπέλας. “Ακόμα δεν έχω βρει τα σωστά λόγια. Δεν τον πήρα ποτέ τηλέφωνο”.

Πηγή: Nydailynews

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε