Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Ο Σίλβιο έκανε πλαστική για να είναι ωραίος στο… δικαστήριο!

Ο Σίλβιο έκανε πλαστική για να είναι ωραίος στο… δικαστήριο!
Ένας Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν μπορεί να κυκλοφορεί όπως κι όπως. Ειδικά όταν έχει πλέον και την φήμη του ερωτύλου πρωθυπουργού.
Έτσι την Δευτέρα ο Ιταλός πρωθυπουργός υποβλήθηκε σε τετράωρη χειρουργική επέμβαση στο πρόσωπο για την αποκατάσταση της ανατομικής λειτουργίας των σιαγόνων του, που υπέστησαν βλάβη μετά την επίθεση που είχε δεχθεί ο «Καβαλιέρε» στα τέλη του 2009 από έναν άνδρα που κρατούσε στη γροθιά του αναμνηστική μινιατούρα του μιλανέζικου Ντουόμο.
 
Η επίθεση που είχε δεχτεί ο Ιταλός πρωθυπουργός ήταν ιδιαίτερα βίαιη, με αποτέλεσμα να σπάσει την μύτη του και τα δυο δόντια του. Την χειρότερη ζημιά όμως είχε υποστεί η κάτω γνάθος του, με αποτέλεσμα ο κ. Μπερλουσκόνι να ταλαιπωρείται όταν μασούσε την τροφή του.
 
«Με τον τρόπο αυτό επιδιορθώθηκε το πρόβλημα που είχε προκύψει, σε ότι αφορά την δυνατότητα πλήρους μάσησης της τροφής», ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή του ο προσωπικός του γιατρός, καθηγητής Αλμπέρτο Τζανγκρίλο.
 
Η επέμβαση, η οποία διήρκεσε τέσσερις ώρες και πραγματοποιήθηκε με ολική νάρκωση στην κλινική Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου, ήταν επιτυχημένη. Ο ιταλός πρωθυπουργός έχει ήδη πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα επανέλθει την ερχόμενη Πέμπτη στα καθήκοντα του.
 
Στις 13 Δεκεμβρίου του 2009 ένας άνδρας χτύπησε τον Ιταλό πρωθυπουργό με τη μινιατούρα του Καθεδρικού Ναού του Μιλάνου έπειτα από πολιτική συγκέντρωση στην οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας. Τότε οι κάμερες είχαν απαθανατίσει τον κ. Μπερλουσκόνι σαστισμένο να καταρρέει, αιμορραγώντας από το μύτη και το στόμα.
 
Ο δράστης της επίθεσης, ένας 43χρονος με ψυχολογικά προβλήματα ονόματι Μάσιμο Ταρτάλια, έστειλε μετέπειτα, μέσω του συνηγόρου του, επιστολή στον Καβαλιέρε, απολογούμενος για τη «θρασύδειλη και απερίσκεπτη» πράξη του και εκείνος τον συγχώρεσε δηλώνοντας εμφατικά πως «η αγάπη πάντα θριαμβεύει του μίσους».
 
Πάντως τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης σχολιάζουν με ειρωνεία την χειρουργική επέμβαση του Μπερλουσκόνι λέγοντας πως ο Σίλβιο έκανε πλαστική για να… γοητεύσει τις τρεις γυναίκες δικαστές που θα τον δικάσουν! Λέτε να τα καταφέρει;
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε