Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Σίλβιο, η Μαροκινή και το… “μπούνγκα μπούνγκα”

Δεν νομίζουμε ο Σίλβιο εδώ να ετοιμάζεται για μπούνγκα μπούνγκα...ΦΩΤΟ ΡEUTERS
Δεν νομίζουμε ο Σίλβιο εδώ να ετοιμάζεται για μπούνγκα μπούνγκα...ΦΩΤΟ ΡEUTERS
Το νέο ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Καβαλιέρε εξακολουθεί να είναι πρώτο θέμα στις ιταλικές εφημερίδες. Οι αποκαλύψεις γίνονται μέρα με την μέρα πιο… πικάντικες και επιτέλους μάθαμε τι είναι και το “μπούνγκα μπούνγκα”!
 

Αυτή τη φορά ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι σχεδόν αφοπλιστικός: «Αγαπώ τις γυναίκες, αγαπώ τη ζωή, είµαι περήφανος για τον τρόπο που ζω». Σε κάθε περίπτωση, η Ιταλία ζει άλλο ένα ροζ σκάνδαλο µε πρωταγωνιστή τον Καβαλιέρε. Κι επιτέλους, έµαθε τι σηµαίνει ακριβώς το «µπούνγκα µπούνγκα»…
 
Η 17χρονη, την οποία ο ιταλός πρωθυπουργός παρουσίασε ως εγγονή του Χόσνι Μουµπάρακ, αναφέρθηκε µε σκανδαλιστικές λεπτοµέρειες στα πάρτι του Καβαλιέρε.
 
Κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας είναι µια 17χρονη µαροκινή. Το όνοµά της είναι Καρίµα Κεγιέκ, αλλά οι περισσότεροι τη γνωρίζουν ως Ρούµπι. Σύµφωνα µε όσα αποκαλύπτονται από τον ιταλικό Τύπο, η Ρούµπι είχε προσκληθεί σε τουλάχιστον τρία πάρτι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στη βίλα του στο Μιλάνο. Από τη βίλα του Μπερλουσκόνι η Ρούµπι δεν είχε φύγει ποτέ µε άδεια χέρια. Συνήθως έπαιρνε χρήµατα ή κοσµήµατα. Σε µια περίπτωση είχε φύγει µε ένα πολυτελές αυτοκίνητo. Το πρώτο κύµα αποκαλύψεων έσκασε την περασµένη Παρασκευή όταν έγινε γνωστό ότι τον περασµένο Μάιο ο ιταλός πρωθυπουργός είχε τηλεφωνήσει προσωπικά σε αστυνοµικό τµήµα του Μιλάνου όπου η 17χρονη ήταν κρατούµενη µε την κατηγορία της κλοπής.
 
Ο Μπερλουσκόνι φέρεται να ειδοποιήθηκε από µια Βραζιλιάνα που ζει στο Μιλάνο, εργάζεται ως πόρνη πολυτελείας και κάποτε της είχε δοθεί ένας αριθµός κινητού τηλεφώνου από τον Καβαλιέρε για να τον χρησιµοποιήσει σε «περίπτωση έκτακτης ανάγκης». Αφού ενηµερώθηκε, ο ιταλός πρωθυπουργός τηλεφώνησε στο τµήµα για να ζητήσει να µην στείλουν την 17χρονη Ρούµπι σε ίδρυµα υποδοχής ανηλίκων. Το επιχείρηµα που επινόησε για να δικαιολογήσει την παρέµβασή του ήταν ότι η ανήλικη κρατούµενη ήταν εγγονή του αιγύπτιου προέδρου Χόσνι Μουµπάρακ. Τη Ρούµπι παρέλαβε τελικά από το τµήµα η ορθοδοντικός του Μπερλουκόνι και σήµερα νοµαρχιακή σύµβουλος του κόµµατός του.
 
Το περιστατικό αυτό έγινε γνωστό από διαρροή στον ιταλικό Τύπο της κατάθεσης της Ρούµπι στο πλαίσιο εισαγγελικής έρευνας για προαγωγή σε πορνεία. Ανάµεσα στα εµπλεκόµενα πρόσωπα βρίσκεται και ο Εµίλιο Φέντε, παρουσιαστής ειδήσεων στο κανάλι Rete 4 του Μπερλουσκόνι και ο άνθρωπος που φέρεται να ανακάλυψε την Ρούµπι σε έναν τοπικό διαγωνισµό οµορφιάς. Η 17χρονη αναφέρθηκε µε αρκετές λεπτοµέρειες στα πάρτι του ιταλού πρωθυπουργού και µεγιστάνα των µέσων ενηµέρωσης.
 
Σε κάποιο από αυτά ο Καβαλιέρε κυκλοφορούσε γυµνός όπως και οι περίπου είκοσι προσκεκληµένες του. Η Ρούµπι αρνήθηκε πάντως ότι είχε σεξουαλική σχέση µε τον Καβαλιέρε, ενώ υποστήριξε ότι του είχε πει ψέµατα για την ηλικία της. Η γνωριµία της µε τα πάρτι του Μπερλουσκόνι έγινε στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Την υποδέχθηκε ένας «πολύ ευγενικός» Μπερλουσκόνι, τον οποίο η ίδια αποκαλούσε «Σίλβιο» µολονότι εκείνος προτιµούσε «µπαµπάκα». Ο Μπερλουσκόνι και ο Φέντε ήταν οι µόνοι άνδρες της παρέας, στην οποία περιλαµβάνονταν δυο υπουργοί, τηλεπαρουσιάστριες, τηλεοπτικές γλάστρες και πόρνες πολυτελείας.
 
Εναν µήνα αργότερα, ο Φέντε και η Ρούµπι εµφανίστηκαν και πάλι στη βίλα του Μπερλουσκόνι. Αυτή τη φορά, ο Καβαλιέρε της ζήτησε να µείνει τη νύχτα και για να την δελεάσει της έδειξε ένα Αudi R8. «Είναι δικό σου», της είπε. Μετά το δείπνο ήρθε ή ώρα του «µπούνγκα µπούνγκα». Ο όρος είχε αναφερθεί για πρώτη φορά σε µια κατάθεση της Πατρίτσια Ντ’ Αντάριο, ενός κολ γκερλ που είχε βρεθεί στο επίκεντρο άλλου σκανδάλου µε πρωταγωνιστή τον Μπερλουσκόνι.
 
Η Ρούµπι αναφέρθηκε µε τόσες λεπτοµέρειες στο «µπούνγκα µπούνγκα» ώστε προκάλεσε την αµηχανία των εισαγγελικών αρχών, σύµφωνα µε τη «Repubblica». Ο Μπερλουσκόνι πιθανολογείται ότι υιοθέτησε τον όρο από ένα αγαπηµένο του ανέκδοτο στο οποίο πρωταγωνιστεί ο αρχηγός µιας αφρικανικής φυλής και δυο υπουργοί της προηγούµενης κυβέρνησης.
 
Το «µπούνγκα µπούνγκα» σε αυτή την περίπτωση είναι ο βίαιος σοδοµισµός. Ο ίδιος όρος αποδίδεται σε ένα ερωτικό παιχνίδι στο οποίο εµπλέκονται ένας ισχυρός ηγέτης και αρκετές γυναίκες και περιλαµβάνει πρωκτικό σεξ. «Ο Σίλβιο µου είχε πει ότι έµαθε για το µπούνγκα µπούνγκα από τον Καντάφι. Είναι ένα έθιµο του χαρεµιού του στην Αφρική», φέρεται να κατέθεσε η Ρούµπι στους έκπληκτους εισαγγελείς του Μιλάνου.
 
 
 
Από την εφημερίδα “Τα Νέα”
 
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε