Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Ο Τραμπ… προσλαμβάνει “απολυμένη” του The Apprentice

BLOOMBERG POOL
BLOOMBERG POOL

Η Ομαρόσα Μάνιγκολτ, γνωστή για τις συνεχόμενες “απολύσεις” της στο reality show που παρουσίαζε ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ, The Apprentice, είναι ένα από τα πρόσωπα που σκέφτεται ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ να βάλει στην κυβέρνησή του!

Λέκτορας στο πανεπιστήμιο Howard για branding και μάρκετινγκ και πρώην υποψήφια στα καλλιστεία, η Μάνιγκολτ, 42, ήταν μία από τις γνωστότερες υποστηρίκτριες του Τραμπ στην αφροαμερικανική κοινότητα κατά την προεκλογική περίοδο.

Θα είναι η δεύτερη φορά που η Μάνιγκολντ, που κατάγεται από το Οχάιο, εργάζεται στον Λευκό Οίκο, καθώς έχει θητεύσει και στην κυβέρνηση Κλίντον και συγκεκριμένα στο γραφείο του τότε αντιπροέδρου Αλ Γκορ.

Σύμφωνα με δηλώσεις στο πρακτορείο Associated Press, είναι σίγουρο ότι η Μάνιγκολντ θα αναλάβει κάποια θέση στην κυβέρνηση του Τραμπ, καθώς συνεργάζεται με την ομάδα του Τραμπ εδώ και καιρό. Επίσημα, δεν είναι γνωστός ο ρόλος της στη νέα κυβέρνηση. Κατά τις δηλώσεις της όμως στο κανάλι Fox τις παραμονές της Πρωτοχρονιάς, η Μάνιγκολντ είχε πει πως ο τίτλος της θα είναι “τεράστιος”.

Φωτογραφία EPA / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει γράψει… ιστορία ως οικοδεσπότης της εκπομπής The Apprentice, στο κανάλι NBC, στην οποία οι διαγωνιζόμενοι προσπαθούσαν να αποδείξουν τις επιχειρηματικές τους ικανότητες και να κερδίσουν μια θέση διευθυντή σε κάποια από τις εταιρείες του. Συνήθως, όταν κάθε εβδομάδα απέκλειε έναν παίκτη από το παιχνίδι του, του έλεγε (με τον χαρακτηριστικό στόμφο φυσικά) “απολύεσαι”.

Στο Celebrity Apprentice, η Μάνιγκολντ κατάφερε να φτάσει στην 9ηεβδομάδα του σόου προτού την “απολύσει” ο Τραμπ. Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο τηλεοπτικό παιχνίδι έπαιξε έντονα ανταγωνιστικό ρόλο, “πατώντας επί πτωμάτων”. Επέστρεψε στο The Apprentice αρκετές φορές και έχει εμφανιστεί και σε άλλα reality shows.

Η ίδια έχει υποστηρίξει τον Τραμπ και σε συνεντεύξεις της κατά την προεκλογική του εκστρατεία και έχει κρατήσει επαφή μαζί του, ενώ είχε επίσης υπηρετήσει στην προεδρική του καμπάνια ως διευθύντρια επικοινωνιών για τους αφροαμερικανούς.

Τον περασμένο μήνα, συνόδεψε τους θρύλους του αμερικανικού φούτμπολ (NFL) Ρέι Λιούις και Τζιμ Μπράουν στη Νέα Υόρκη και σε συνάντηση με τον Τραμπ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε