Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 23 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

“Ο Τσάβες κυβερνά από το κρεβάτι του”

“Ο Τσάβες κυβερνά από το κρεβάτι του”
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 03.03.2013 | 10:02

Αυτό είπε ο αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας και πρόσθεσε πως ο Ούγκο Τσάβες ζήτησε να δει μάλιστα διάφορα έγγραφα
που σχετίζονται με οικονομικές και πολιτικές αποφάσεις.

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες, που κάνει χημειοθεραπεία και ακτινοβολίες στο Καράκας, «καθοδηγεί» από το κρεβάτι του νοσοκομείου την κυβέρνηση και ζήτησε διάφορα έγγραφα που σχετίζονται με οικονομικές και πολιτικές αποφάσεις, οι οποίες «θα επιταχύνουν την επανάσταση», δήλωσε το Σάββατο ο αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας, Νίκολα Μαντούρο.

«Ο πρόεδρος έχει ζητήσει μια σειρά από έγγραφα. Του είπαμε ότι τα έγγραφα πληρούν όλες τις πολιτικές αποφάσεις που λαμβάνονται», δήλωσε ο αντιπρόεδρος σε συνέντευξή του στην κρατική τηλεόραση VTV.

«Σεβόμαστε τη θεραπεία του, εμείς δεν κάνουμε κάτι ενοχλητικό ως προς τη θεραπεία, αλλά τον ενημερώνουμε και αυτός ενεργεί ως αρχηγός του κράτους όπως και είναι », δήλωσε ο Μαντούρο. «Υπάρχουν αποφάσεις ζωτικής σημασίας και ο Τσάβες τις αξιολογεί και τις λαμβάνει» συμπλήρωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Ο Τσάβες δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως για σχεδόν τρεις μήνες. Μόνο τέσσερις φωτογραφίες που τον εμφάνιζαν χαμογελαστό στο κρεβάτι του νοσοκομείου στην Αβάνα, δόθηκαν στη δημοσιότητα στις 15 Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με την αντιπολίτευση της Βενεζουέλας, η κυβέρνηση λέει ψέματα για την πραγματική κατάσταση της υγείας του Τσάβες. Η αντιπολίτευση αμφισβήτησε τους ισχυρισμούς του Μαντούρο, ότι στις 22 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε πεντάωρο υπουργικό συμβούλιο με τον πρόεδρο της χώρας να δίνει γραπτές εντολές, εξ αιτίας της αδυναμίας του να μιλήσει λόγω της τραχειοτομής.

Αλλά ο αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας επανέλαβε ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε και ότι ο πρόεδρος έστειλε επιπλέον οδηγίες την επόμενη ημέρα μέσω ενός υπουργού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Σε χημειοθεραπεία υποβλήθηκε ο Τσάβες

Η πρώτη παραδοχή: Ο Τσάβες πεθαίνει

Επιδεινώθηκε η υγεία του Τσάβες - Μόνο σε φωτογραφίες τον βλέπουν

Έστειλαν τον Τσάβες στην Βενεζουέλα για να πεθάνει


   Διαδώστε αυτό το άρθρο