Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο Χάρι φέρνει τη Μέγκαν στο παλάτι!

Ο Χάρι φέρνει τη Μέγκαν στο παλάτι!

Φαίνεται πως ο πρίγκιπας Χάρι είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στη σχέση του με την ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ και θέλει να μείνουν μαζί στο Kensington Palace δίπλα στον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο, με τα φιλικά τους πρόσωπα να πιστεύουν ότι δεν θα αργήσουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το γεγονός ότι τα πράγματα είναι σοβαρά ανάμεσά τους δείχνει και η απόφαση του 32χρονου πρίγκιπα Χάρι να συγκατοικήσει με τη Μέγκαν στο Kensington Palace.

Ο αδερφός του πρίγκιπας Γουίλιαμ, η Κέιτ Μίντλετον και τα δύο τους παιδιά αναμένεται να επιστρέψουν στο Λονδίνο αργότερα μέσα στο 2017. Ο Γουίλιαμ παραιτείται από τη δουλειά του ως πιλότου για να αναλάβει αυξημένα βασιλικά καθήκοντα, τη στιγμή που ο Χάρι και η Μέγκαν ετοιμάζονται να μετακομίσουν στο υπό ανακαίνιση διαμέρισμα δίπλα του.

Ο Χάρι, σύμφωνα με πηγή, φαίνεται έτοιμος να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό. “Συνέχεια πηγαίνει και ρωτάει πότε θα είναι έτοιμο. Φαίνεται να βιάζεται πολύ να μετακομίσει με τη Μέγκαν”. 

 

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε