Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Χατζημαρκάκης καλεί τους γερμανούς βουλευτές να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα

Ο Χατζημαρκάκης καλεί τους γερμανούς βουλευτές να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα

Με προσωπική επιστολή του στους 600 βουλευτές της Ομοσπονδιακής Βουλής της Γερμανίας, ο ελληνικής καταγωγής Γερμανός ευρωβουλευτής, Γιώργος Χατζημαρκάκης, καλεί τα μέλη του Γερμανικού Κοινοβουλίου να στηρίξουν έμπρακτα τον ελληνικό τουρισμό.

Ο κ. Χατζημαρκάκης προτείνει αφενός στους βουλευτές να επισκεφτούν οι ίδιοι την Ελλάδα αφετέρου με δηλώσεις τους στα ΜΜΕ των εκλογικών τους περιφερειών να προτείνουν στους Γερμανούς να επισκεφθούν φέτος την Ελλάδα, όπου υπάρχει το καλύτερο κλίμα φιλοξενίας, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό τους Έλληνες αλλά και το ευρώ ως νόμισμα.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Χατζημαρκάκης, στην επιστολή του, αφού αναφέρει θετικά για τον τουρισμό στη χώρα μας δημοσιεύματα γερμανικών εφημερίδων, καθώς και δηλώσεις στελεχών μεγάλων τουριστικών πρακτορείων, σημειώνει χαρακτηριστικά: «Είναι γεγονός ότι όχι μόνο στα νησιά, όπως η Κρήτη και η Ρόδος, αλλά και στην Στερεά Ελλάδα, στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, οι Γερμανοί τουρίστες θα είναι ευπρόσδεκτοι να ζήσουν την παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε