Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ο άνθρωπος που βλέπετε ζει! - Συγκλονιστικές ΦΩΤΟ

Ο άνθρωπος που βλέπετε ζει! - Συγκλονιστικές ΦΩΤΟ
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 18.08.2012 | 11:31
Πρώτη δημοσίευση: 18.08.2012 | 11:30

Και μάλιστα, χωρίς κανένα πρόβλημα. Η ράβδος που καρφώθηκε στο κεφάλι του 24χρονου οικοδόμου αφαιρέθηκε με επιτυχία ενώ γλίτωσε για λίγα εκατοστά.

Θαύμα χαρακτηρίζουν οι γιατροί το γεγονός οτι ο 24χρονος οικοδόμος Eduardo Leite απο τη Βραζιλία ζει, παρά το οτι του καρφώθηκε μια ράβδος στο κεφάλι.Ο νεαρός βρισκόταν σε μια σκαλωσιά στον 5ο όροφο μιας οικοδομής όταν συνέβη το ατύχημα. Γλίστρησε και έπεσε στο κενό ενώ η ράβδος διαπέρασε και το προστατευτικό κράνος που φορούσε!

"Το βλέμμα του ήταν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα” είπε ο τραυματιοφορέας που τον παρέλαβε. “Όταν φτάσαμε στο νοσοκομείο  είπε στους γιατρούς ότι δεν αισθάνεται τίποτα, κανένα πόνο”.Πέντε ώρες κρατησε η εγχείρηση στο νοσοκομείο Miguel Couto και σύμφωνα με τους γιατρούς, η μετεγχειρητική του κατάσταση εξελίσσεται ομαλά.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του τμήματος νευροχειρουργικής “για μόλις λίγα εκατοστά  ο 24χρονος δεν έχασε το μάτι του και δεν παρέλυσε ολόκληρη η αριστερή πλευρά του σώματός του”. Συμπλήρωσε δε, οτι “η ράβδος εισήλθε σε μια  μια περιοχή του εγκεφάλου που δεν έχει μια  συγκεκριμένη λειτουργία”.

Ο νεαρός αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για περίπου δύο εβδομάδες.


Πηγή ΦΩΤΟ REUTERS

Διαβάστε

Μπορεί ένα παιδί να αντισταθεί στα γλυκά;

 

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο