Σάββατο, 20 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο εφιάλτης επιστρέφει στις Βρυξέλλες! Συναγερμός στο αεροδρόμιο Ζάβεντεμ για βόμβες σε αεροσκάφη που αναμένεται να προσγειωθούν!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΕ - ΜΠΕ

– Ξυπνούν οι χειρότερες μνήμες στην πρωτεύουσα του Βελγίου
– Συναγερμός έχει σημάνει στο αεροδρόμιο Ζάβεντεμ μετά από πληροφορίες για βόμβες σε δύο αεροσκάφη που κατευθύνονται προς το συγκεκριμένο αεροδρόμιο
– Είναι το σημείο όπου τον περασμένο Μάρτιο οι τζιχαντιστές είχαν σκορπίσει το θάνατο
– Σοβαρές θεωρούν τις απειλές οι βελγικές αρχές
– Ενδεικτικό είναι πως το ένα από τα δύο αεροσκάφη άλλαξε πορεία και προσγειώθηκε στην Τουλούζη
– ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ήταν στις 22 του περασμένου Μαρτίου, όταν οι φανατικοί μαχητές του Ισλαμικού Κράτους επιτέθηκαν και στις Βρυξέλλες, μετά τα πολύνεκρα τρομοκρατικά χτυπήματα του Παρισιού, τον Νοέμβριο του 2015.

Εκτός από το μετρό των Βρυξελλών, επίθεση είχε γίνει και στο αεροδρόμιο Ζάβεντεμ, όπου αυτή την ώρα ο εφιάλτης έχει επιστρέψει.

Πληροφορίες για δύο βόμβες σε αεροσκάφη!

Το βελγικό τηλεοπτικό δίκτυο VRT μεταδίδει ότι έχει κηρυχθεί συναγερμός καθώς υπάρχουν πληροφορίες περί βομβών μέσα σε δύο αεροσκάφη που αναμένεται να προσγειωθούν σύντομα στο διεθνές αεροδρόμιο Ζαβεντέμ των Βρυξελλών.

Ομοσπονδιακοί εισαγγελείς θεωρούν σοβαρές τις απειλές, πρόσθεσε το ίδιο τηλεοπτικό δίκτυο, ενώ παράλληλα έχουν γίνει αρκετές αλλαγές στα δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο του Ζάβεντεμ.

Εδώ να σημειώσουμε πως τις τελευταίες ημέρες επικρατεί τεράστια ανησυχία στις Βρυξέλλες με αφορμή ένα βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο την περασμένη Κυριακή, απευθύνοντας κάλεσμα μίσους κατά του χριστιανικού κόσμου.

Άλλαξε πορεία το ένα αεροσκάφος

Την ίδια ώρα, έχει γίνει γνωστό πως οι πιλότοι του ενός από τα αεροσκάφη, το οποίο ανήκει στην εταιρεία Air Arabia του Μαρόκου, έλαβε οδηγίες να αλλάξει πορεία και προσγειώθηκε στην Τουλούζη της Γαλλίας, ανέφερε ακόμη το VRT.

Έχουν ειδοποιηθεί και οι υγειονομικές υπηρεσίες των Βρυξελλών.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε