Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ο γαμπρός του Τραμπ στο στόχαστρο του FBI

Ο γαμπρός του Τραμπ στο στόχαστρο του FBI

Η πρώτη περιοδεία του Ντόναλντ Τραμπ από την ημέρα που ορκίστηκε πρόεδρος των ΗΠΑ ολοκληρώνεται και στην Ουάσινγκτον τον περιμένει νέος… πονοκέφαλος. Ποιος; Η πληροφορία πως ο γαμπρός του και σύζυγος της Ιβάνκα Τραμπ, Τζάρεντ Κούσνερ, έχει μπει στο στόχαστρο των ερευνών του FBI για το ζήτημα των επαφών με τη Ρωσία!

Ο Κούσνερ έχει το ρόλο του άμισθου ανώτατου συμβούλου στον Λευκό Οίκο, είναι ένας από τους ανθρώπους που είναι πιο κοντά από κανέναν άλλο (εκτός της Ιβάνκα) στον Τραμπ. Και η πληροφορία πως βρίσκεται στο στόχαστρο του FBI στο πλαίσιο των ερευνών για τη σχέση μελών της κυβέρνησης Τραμπ με τη Ρωσία, μόνο τριγμούς μπορεί να προκαλέσει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Washington Post και το κανάλι NBC ο Κούσνερ ερευνάται λόγω των επαφών του με τη Ρώσους αξιωματούχους, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται ο Ρώσος πρέσβης και ένας τραπεζίτης από τη Μόσχα.

Παραμένει άγνωστο το άν ο Κούσνερ, που είναι παντρεμένος με την κόρη του προέδρου, Ιβάνκα Τραμπ, έχει πάρει εντολές από το FBI για την παράθεση στοιχείων.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε