Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο καπετάνιος και η καλλονή: νέες αποκαλύψεις για τη σχέση του Σκετίνο με την 24χρονη ξανθιά

Μια ακόμη φωτογραφία που αποδεικνύει την ερωτική σχέση του καπετάνιου του Costa Concordia με την 24χρονη Μολδαβή, τη γυναίκα… μυστήριο του μοιραίου κρουαζιερόπλοιου.

Τη σχέση τους, τη γνώριζαν και τα μέλη του κρουαζιερόπλοιου. Όλοι δηλαδή, εκτός από τη γυναίκα του…

Το ιταλικό περιοδικό Chi έχει πρωτοσέλιδο με τη φωτογραφία του παράνομου ζευγαριού, σε εστιατόριο της γαλλικής Ριβιέρας, να τρώει στρείδια και καβούρια. Μαζί τους, ήταν και μέλη του πληρώματος. Όλα αυτά, μόλις ένα μήνα πριν ο Σκετίνο ρίξει το Concordia στα βράχια έξω από το Τζίλιο, παρασύροντας στο θάνατο τουλάχιστον 17 ανθρώπους, ενώ εξακολουθεί να αγνοείται η τύχη άλλων 15.

Στη φωτογραφία, η Ντομίνκα Τσεμορτάν φαίνεται να έχει γείρει το κεφάλι της στον ώμο του Σκετίνο. Κι εκείνος, δείχνει περήφανα μια πιατέλα με φαγητό.

Στο περιοδικό υπάρχουν κι άλλες φωτογραφίες, αυτή τη φορά με την Τσεμορτάν να ποζάρει αγκαλιά με μέλη του πληρώματος, φορώντας τουαλέτα και 3D γυαλιά.

Αυτόπτες μάρτυρες έχουν καταθέσει πως λίγο πριν από το δυστύχημα της 13ης Ιανουαρίου, ο Σκετίνο και η Τσεμορτάν ήταν στο εστιατόριο του πλοίου και μάλιστα μέσα στο κέφι. Στη συνέχεια, έφυγαν για τη γέφυρα του πλοίου, όπου εκτός από την 24χρονη Μολδαβή, υπήρχαν κι άλλα άτομα εκεί, παρόλο που δεν είχαν καμία δουλειά να βρίσκονται στη γέφυρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εσώρουχα της 25χρονης καλλονής στην Καμπίνα του Σκετίνο – Νέες αποκαλύψεις

Ο καπετάνιος Σκετίνο σε ηχογραφημένη συνομιλία του παραδέχεται ότι εγκατέλειψε το πλοίο

Η δεύτερη ξανθιά «μυστήριο» του Costa Concordia – Τι της έδωσε ο Σκετίνο πριν εγκαταλείψει το πλοίο

Costa Concordia: Το ναυάγιο με τα μάτια των δυτών που ψάχνουν επιζώντες – Ζητούν να πάρουν πίσω την αποφυλάκιση Σκετίνο

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε