Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο μαυροφορεμένος Καντάφι στην τηλεόραση για τον θάνατο του γιου του

REUTERS
Την πρώτη του εμφάνιση μετά τον θάνατο του γιου του έκανε το βράδυ ο Καντάφι. Νέα αεροπορική επιδρομή στην Τρίπολη
Φορώντας μαύρα ρούχα και καπέλο ο Μουαμάρ Καντάφι υποδέχεται σε ξενοδοχείο της Τρίπολης αξιωματούχους και επιχειρηματίες της χώρας. Είναι η πρώτη εμφάνιση του Λίβυου ηγέτη μετά τον θάνατο του γιου του κατά την διάρκεια επιδρομής του ΝΑΤΟ πριν από δύο εβδομάδες.

 

 
Ο Καντάφι φαίνεται καλά στην υγεία του όμως ήταν αρκετά σκυθρωπός, ενώ σε κάποιο σημείο φαίνεται να κουνάει επιδεικτικά το χέρι του προς την κάμερα. Οι εικόνες μεταδόθηκαν από την κρατική τηλεόραση της Λιβύης χωρίς όμως να έχει κάποια ημερομηνία που να αποδεικνύει πως η εμφάνιση έγινε χθες.

Ανταποκριτής του Ρόιτερς είπε πως χθες σε κεντρικό ξενοδοχείο της Τρίπολης κάποια από τα δωμάτια ήταν αποκλεισμένα για κάποια συνάντηση όμως κανείς δεν είδε τον Καντάφι να μπαίνει από την είσοδο όπως άλλωστε ο ίδιος συνήθιζε να κάνει.

 
Χθες βράδυ τέσσερις ισχυρές εκρήξεις ακούσθηκαν στην Τρίπολη, μετά το πέρασμα πολεμικών αεροσκαφών επάνω από την πρωτεύουσα της Λιβύης, σύμφωνα με δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων.
 
Οι εκρήξεις προέρχονταν από την περιοχή Μπαμπ Αλ-Αζιζίγια, όπου βρίσκεται στο κτιριακό συγκρότημα της κατοικίας του συνταγματάρχη Μουάμαρ Καντάφι και έγιναν αισθητές στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν οι ξένοι δημοσιογράφοι στη λιβυκή πρωτεύουσα.
 
Δύο στήλες καπνού υψώθηκαν επάνω από την πόλη, ενώ ακούσθηκαν οι σειρήνες των ασθενοφόρων και ο ήχος σποραδικών πυρών.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε