Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Αντιμέτωπη με τον “γιο” που εγκατέλειψε η Όπρα Γουίνφρεϊ

Αντιμέτωπη με τον “γιο” που εγκατέλειψε η Όπρα Γουίνφρεϊ

Λίγη ώρα μετά το τέλος του Late Show, όπου εμφανίστηκε εμφανώς ανανεωμένη και αδυνατισμένη, η Όπρα Γουίνφρεϊ ήρθε αντιμέτωπη με έναν 35χρονο άντρα που ισχυρίζεται ότι είναι γιος της. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ισχυρή γυναίκα των media κατά τη διάρκεια της αναμφίβολα άβολης συνάντησης με τον νεαρό άντρα έξω από το στούντιο.

Το National Enquirer κανόνισε στον Calvin Mitchell να συναντήσει την 61χρονη Όπρα όταν ισχυρίστηκε πως θέλει να επανασυνδεθεί με την παρουσιάστρια μετά από 20 χρόνια. Είπε πως κάποτε της είχε ζητήσει να τον υιοθετήσει στα 11 του χρόνια όταν γνωρίστηκαν το 1992. Τον χαιρέτισε όπως τους θαυμαστές της και της άφησε τον αριθμό του για να επικοινωνήσει.

Έχει γίνει αυτοκαταστροφικός και έχει πέσει σε κατάθλιψη μετά το πάγωμα των σχέσεών τους. Το Enquirer μετέδωσε πως η Όπρα ήταν αναστατωμένη που ο Mitchell μίλησε στην ταμπλόιντ για το παρελθόν τους λίγες ημέρες πριν τη συνάντησή τους έξω από το τηλεοπτικό στούντιο και πως ο Calvin την παρακάλεσε να τον συγχωρήσει.

“Λυπάμαι, αλλά αυτός ήταν ο μοναδικός τρόπος για να έρθω σε επαφή μαζί σου” φέρεται να της είπε. Όταν τη ρώτησε αν θα μπορούσαν να μιλήσουν, του απάντησε “γλυκέ μου πηγαίνω στα Ηνωμένα Έθνη τώρα οπότε δεν μπορώ να σου μιλήσω”. “Calvin, απλά φρόντισε τον εαυτό σου”, συμπλήρωσε.

Ο Calvin είχε γοητεύσει την Όπρα όταν γνωρίστηκαν για πρώτη φορά και της προσέφερε ένα αναψυκτικό. Του είχε προσφέρει δουλειά ως προσωπικού σωματοφύλακά της πριν ζητήσει από τη μητέρα του Eva αν θα μπορούσε να τον υιοθετήσει. “Ένιωσα περίεργα γιατί αισθανόμουν ότι κάποιος ήθελε να με βοηθήσει με τα παιδιά μου. Αλλά να θέλεις πραγματικά να υιοθετήσεις ένα παιδί ενώ ξέρεις ότι έχω και άλλα; Δεν θα μπορούσα να επιτρέψω να χωρίσει τα παιδιά μου” είπε η 56χρονη μητέρα του.

 

Η Όπρα φέρεται να έστελνε δώρα στο μικρό αγόρι με μηνύματα όπως “στον γιο μου Calvin, σε αγαπώ”. Είχε μάλιστα πληρώσει τα δίδακτρα για να μπει στο ιδιωτικό χριστιανικό ορφανοτροφείο The Piney Woods School μέχρι που το παράτησε όταν έγινε 17 ετών. “Ήμουν νέος. Πήρα μια χαζή απόφαση και η Όπρα δεν μου το συγχωρούσε. Αισθάνομαι ότι αυτό που έκανε ήταν λάθος”, σημείωσε ο Calvin που αργότερα έγινε αυτοκτονικός όταν τον “εγκατέλειψε”.

“Calvin προσπάθησε να τα καταφέρεις. Μπορείς να το κάνεις. Απλά μείνε” θυμάται να του λέει η Όπρα. “Προσπαθούσε να με εμπνεύσει να κάνω το σωστό. Αλλά παρά τα όσα μου έλεγε έφυγα. Ήθελα απλώς να γυρίσω σπίτι και η Όπρα δεν το καταλάβαινε”.

Η 61χρονη γυναίκα ήταν πάντα απίστευτα γενναιόδωρη, δωρίζοντας χρήματα σε νέους μαθητές και έχοντας δώσει 400 υποτροφίες για το Morehouse College. Ο Calvin δεν έχασε μόνο την Όπρα αλλά και τον επί 29 χρόνια σύντροφό της Stedman Graham. “Αφήνοντας το σχολείο, απογοήτευσα την οικογένειά μου. Είχα απογοητεύσει τους πάντες. Αλλά πίστευα ότι η Όπρα και ο Stedman θα παρέμεναν στη ζωή μου. Σε μια στιγμή ένιωθα ότι είχα χάσει όλο μου τον κόσμο”.

Ο Calvin έδωσε μια παιδική του φωτογραφία με την Όπρα στο National Enquirer από όταν ήταν 11 ετών. Η 61χρονη γυναίκα είχε πει στο παρελθόν ότι ποτέ δεν αισθάνθηκε ποτέ υποχρεωμένη να έχει παιδιά. Είχε κάνει έναν γιο όταν ήταν 14 ετών που πέθανε λίγο μετά τη γέννησή του.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε