Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο νέος Τζέιμς Μπόντ “πέφτει από τον ουρανό” στην αγκαλιά της “Μ”

Ο νέος Τζέιμς Μπόντ “πέφτει από τον ουρανό” στην αγκαλιά της “Μ”

Η μακροβιότερη και πιο επιτυχημένη κινηματογραφική σειρά βάζει τον 007 σε νέες περιπέτειες.

Πρόκειται για την 23η ταινία του θρυλικού πράκτορα, μισό αιώνα μετά από τότε που ο Μπαρι Νέλσον ενσάρκωσε τον πρώτο Τζέιμς Μποντ. Τα γυρίσματα για το “Skyfall”, όπως είναι ο τίτλος της νέας ταινίας, ξεκίνησαν σήμερα! Οι ηθοποιοί θα ταξιδέψουν για τις ανάγκες των γυρισμάτων εκτός από το Λονδίνο, στην Τουρκία, την Κίνα και την Σκωτία.

Τον πιο γνωστό πράκτορα της έβδομης τέχνης ενσαρκώνει για τρίτη συνεχή φορά ο Ντάνιελ Γκρεγκ, υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση του Σαμ Μέντες.

Ο Γκρεγκ δεν θα είναι ο μόνος γοητευτικός άνδρας που παίρνει μέρος στην ταινία αφού μαζί του θα είναι και ο Χαβιέρ Μπαρδέμ.

Το κάστ συμπληρώνουν οι: Τζούντι Ντεντς, Ναόμι Χάρις, Μπερενίς Μαρλό ενώ όπως ανακοίνωσαν οι παραγωγοί της ταινίας Μπάρμπαρα Μπρόκολι και Μάικλ Τζ. Γουίλσον, θα συμπρωταγωνιστήσει και το “βαρύ πυροβολικό” Ρέιφ Φάινς και ‘Αλμπερτ Φίνεϊ.

Στην ταινία, δοκιμάζεται η πίστη του Μποντ στο πρόσωπο της Μ, αφού το παρελθόν της έρχεται να την στοιχειώσει. Καθώς η ΜΙ6 βάλλεται από παντού, ο 007 καλείται να καταδιώξει και να αποτρέψει την απειλή, ακόμη και αν το κόστος θα είναι απόλυτα προσωπικό.

Το σενάριο της νέας ταινίας συνυπογράφουν οι Νιλ Πέρβις, Ρόμπερτ Γουέιντ και Τζον Λόγκαν ενώ θα κυκλοφορήσει σε Μ. Βρετανία και Ιρλανδία στις 26 Οκτωβρίου 2012, στη Β.Αμερική στις 9 Νοεμβρίου 2012, ενώ στην Ελλάδα καταφθάνει 8 ημέρες νωρίτερα, την 1η Νοεμβρίου 2012.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τον επόμενο χρόνο ο πράκτορας 007 συμπληρώνει πενήντα χρόνια από τότε που πήρε “σάρκα και οστά”, δηλαδή το 1962. Ο χαρακτήρας του Μπόντ “γεννήθηκε” το 1953, από τον συγγραφέα Ίαν Φλέμινγκ. Ο Σον Κόνερι ενσάρκωσε τον πρώτο πράκτορα στην ταινία “Δόκτωρ Νο” αλλά και σε πολλές από τις επόμενες ταινίες.

Διαβάστε επίσης: Πως δείχνουν σήμερα τα κορίτσια του James Bond;

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε