Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο παιδόφιλος προπονητής αρνείται τα πάντα!

Ο Τζέρι Σαντίσνκι κατηγορούμενος σεξουαλική παρενόχληση αγοριών φτάνει στο δικαστήριο. ΦΩΤΟ REUTERS
Αθώος δηλώνει μέσω του δικηγόρου του ο προπονητής που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση οκτώ αγοριών.

Απάντηση για κάθε κατηγορία παιδοφιλίας που τον βαρύνει, διατείνεται ο δικηγόρος του προπονητή Τζέρι Σαντίσνκι, Τζόι Αμέντολα, ο οποίος, ταυτοχρόνως, χαρακτηρίζει τον πελάτη του “ένα μεγάλο παιδί”.
 
Σε δηλώσεις του στο CNN, ο δικηγόρος του αμερικανού προπονητή του Πανεπιστημίου της Πενσιλβάνια, ο οποίος συνελήφθη πριν από μία εβδομάδα με την κατηγορία πως σε διάστημα δεκαπέντε ολόκληρων χρόνων είχε κακοποιήσει σεξουαλικά οκτώ αγόρια, υποστήριξε ότι μπορεί να καταρριφθεί κάθε κατηγορία που βαρύνει τον πελάτη του. Διευκρίνισε δε, πως η υπερασπιστική ομάδα αντιμετωπίζει προβλήματα στην προσπάθεια της να εντοπίσει ορισμένα από τα υποτιθέμενα θύματα του Σαντίσνκι.
Ο ίδιος ο κατηγορούμενος, σε δηλώσεις του στο NBC, όπως μεταδίδει το Ρόϊτερς, υποστηρίζει ότι αγκάλιαζε αυτά τα αγόρια, χωρίς όμως να υπάρχει η παραμικρή σεξουαλική νύξη, ενώ σύμφωνα πάντα με τηλεγραφήματα του Ρόϊτερς, πέφτει σε αντικρουόμενες δηλώσεις, καθώς τη μία φέρεται να λέει πως έκανε ντους μαζί με τους αθλητές του και την άλλη ότι δεν θα μπορούσε ούτε καν να βρίσκεται σε τέτοιους χώρους με τα αγόρια που προπονούσε. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Σαντίσκι αρνείται ότι είναι παιδόφιλος.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε