Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ο πατέρας μου κακοποιούσε σεξουαλικά τα αδέρφια μου!

Ο Τζέρυ Άνταμς πρόεδρος του Σιν Φέιν.

 

Κακοποιούσε σεξουαλικά ορισμένα από τα παιδιά του. Ο ίδιος μπορεί να πέθανε όμως στην μνήμη των παιδιών του ποτέ….

 

Τις αποτρόπαιες πράξεις του μακαρίτη πατέρα του, ο οποίος κακοποιούσε σεξουαλικά τα δύο αδέρφια του αποκάλυψε για πρώτη φορά ο πρόεδρος του Σιν Φέιν, Τζέρι Ανταμς.
 
Με τη σύλληψη του αδελφού του Λίαμ που κατηγορείται για παιδική κακοποίηση, ο Ανταμς δήλωσε ότι ο ίδιος δεν έπεσε θύμα του πατέρα του και ότι ανακάλυψε μόλις σε ηλικία 50 ετών τα εγκλήματά του.
 
«Προφανώς δοκιμάζει την πίστη σου στην ανθρωπότητα όταν μια φυσιογνωμία, είδωλο όπως είναι ο πατέρας οδηγείται σε ψυχολογική, συναισθηματική, σωματική και σεξουαλική κακοποίηση ενός παιδιού, του παιδιού του», δήλωσε ο πρόεδρος του Σιν Φέιν σε συνέντευξή του στο «RΤΕ Νews». Και πρόσθεσε: «με προσοχή, κατανόηση, σκέψη και αγάπη μπορούμε να βρούμε τον τρόπο να ξεπεράσουμε όλα αυτά». Η ανακάλυψη αυτή προκάλεσε «βαθύ σοκ» στον Ανταμς, ο οποίος δήλωσε ότι οι πράξεις του πατέρα του τον είχαν απομονώσει και πιθανότατα πέθανε ως ένας μοναχικός άνθρωπος.
 
Ο αδερφός του, Λίαμ Ανταμς, είναι καταζητούμενος από την αστυνομία της Βόρειας Ιρλανδίας με την κατηγορία της κακοποίησης της κόρης του, Εϊν, κατά την παιδική της ηλικία. Ο Τζέρι Ανταμς έκανε έκκληση στον αδερφό του να παραδοθεί στις Αρχές και να αφήσει όσο σκληρό και αν είναι τις παλιές του κακές αναμνήσεις στο παρελθόν.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε