Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο πιο… γλυκός Άγιος Βασίλης

Τον έχουμε συνηθίσει με λευκά γένια και κόκκινη στολή. Αυτή τη φορά όμως θα είναι αλλιώς: φτιαγμένος από σοκολάτα.

Ο σοκολατένιος Άγιος Βασίλης έρχεται στη… Ρουμανία, καθώς η εταιρία Pralin Chocolates αποφάσισε να κατασκευάσει έναν σοκολατένιο Αη Βασίλη, βάρους τριών κιλών και ύψους 62 εκατοστών!

Ο επικεφαλής της Pralin Chocolates, Φλόριν Μπάλαν δήλωσε πως εκτός του σοκολατένιου Αη Βασίλη, γλυκίσματα με βάση τη σοκολάτα και σχέδια από τη χριστουγεννιάτικη «μαγεία», όπως έλατα, χιονάνθρωποι και μπότες του Αη Βασίλη, πρόκειται να πωληθούν, σύντομα, στη ρουμανική αγορά, στην οποία η εταιρία έχει εισάγει καινοτόμα προϊόντα, τα οποία κέρδισαν την προτίμηση του καταναλωτικού κοινού.

Ακόμη πιο πρωτότυπα, σύμφωνα με τον ίδιο είναι τα παζλ, τα χριστουγεννιάτικα γράμματα και εικόνες, φτιαγμένα από σοκολάτα. Πρόκειται για προϊόντα που παρασκευάζονται, έπειτα από ειδικές παραγγελίες, διευκρίνισε ο Μπάλαν.

Ορισμένα από τα προϊόντα της Praliin κοσμούν το μενού ξενοδοχείων τεσσάρων και πέντε αστέρων στη Ρουμανία, καθώς και μεγάλων αλυσίδων εστιατορίων.

Το εργοστάσιο της Pralin στη Ρουμανία παρασκευάζει, επίσης, σοκολατένιες καρδιές, καλυμμένες με χρυσό και ασήμι, οι οποίες μπορούν να… φαγωθούν, καθώς και νομίσματα ευρώ, μουσικά όργανα, όλα τους από σοκολάτα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε