Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο πιο hot πρίγκιπας! Αυτός είναι το αντίπαλο δέος του Χάρι!

Ο πιο hot πρίγκιπας! Αυτός είναι το αντίπαλο δέος του Χάρι!

Από τότε που ο πρίγκιπας Χάρι επιβεβαίωσε επίσημα ότι είναι με τη διάσημη ηθοποιό Meghan Markle και τα πράγματα δείχνουν πως οι δυο τους οδεύουν στα σκαλιά της εκκλησίας, όσες ψάχνουν τον αληθινό πρίγκιπά τους έστρεψαν το βλέμμα τους στον 25χρονο πρίγκιπα του Μπρουνέι Abdul Mateen.

Ο 25χρονος single πρίγκιπας του Μπρουνέι Abdul Mateen, που αποφοίτησε από τη Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία Sandhurst το 2011 ως Ανθυπολοχαγός, κάνει χαμό στο Instagram. Ο καρδιοκατακτητής πρίγκιπας πήρε επίσης Master’s Degree in Arts από το University of London’s School of Oriental and African Studies.

 

 

Είναι ο τέταρτος γιος του ηγεμόνα του Μπρουνέι, Sultan Hassanal Bolkiah, που η περιουσία του ανέρχεται στα 20 δισεκατομμύρια δολάρια και έχει 7 κόρες και 5 γιους. “Έχω πολύ μεγάλη οικογένεια αλλά είμαι πιο κοντά στον μεγαλύτερο αδερφό μου και δύο από τις αδερφές μου. Κάνουμε τα πάντα μαζί”, είχε δηλώσει ο 25χρονος πρίγκιπας Mateen στο GQ.

 

 

Όσο για το ποια θα μπορούσε να κλέψει την καρδιά του; Δίνει μόνος του την απάντηση. “Θα έλεγα ότι κάποια που είναι γνήσια και αληθινή. Κάποια που είναι πολύ απλή, αυτό μου αρέσει”.

Πηγή: Mashable

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε