Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ο πονόψυχος κύριος Μπερλουσκόνι: «Έδωσα λεφτά στη Ρούμπι για να μην εκπορνευτεί»

Στο δρόμο της αρετής ήθελε να οδηγήσει τη Ρούμπι Κάριμα ο Σιλβιο Μπερλουσκόνι, για αυτό και της έδωσε 60.000€ ώστε να στήσει ένα κέντρο αισθητικής μαζί με μια φίλη της.

Αυτά υποστήριξε ο «καβαλιέρε» προσερχόμενος στο δικαστήριο για την υπόθεση τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ομίλου «Mediaset». Για πρώτη φορά, ο Ιταλός πρωθυπουργός θέλησε να αναφερθεί, μεταξύ άλλων, και στο «Ρουμπιγκέιτ».

«Δεν υπήρξε καμία κατάχρηση εξουσίας. Σεβάστηκα πάντα τους νόμους και ζήτησα πληροφορίες για μια περίπτωση που μπορούσε να προκαλέσει ένα σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο», είπε αναφερόμενος στο τηλεφώνημα του στην διεύθυνση αστυνομίας του Μιλάνου, όπου είχε οδηγηθεί η νεαρή μαροκινή, στις 28 Μαΐου του 2010.

Σε σχέση με τα χρηματικά ποσά που ο Μπερλουσκόνι φέρεται να κατέβαλε στη φερόμενη ως ανιψιά του Χόσνι Μουμπάρακ, μετά τις συναντήσεις τους στην βίλα του Άρκορε, ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι «έδωσα χρήματα στην Ρούμπι για να μην εκπορνευτεί».
Ένα μπαλόνι για τον Σίλβιο... Οι οπαδοί του καβαλιέρε έδωσαν δυναμικό παρών έξω από το δικαστήριο του Μιλάνου και έστειλαν μήνυμα: "Σίλβιο, αντιστάσου" - ΦΩΤΟ REUTERS
«Σε ό,τι αφορά την ατιμωτική αυτή κατηγορία, δεν υπάρχει τίποτα το αληθές διότι η ίδια η κοπέλα που θα έπρεπε να είναι, υποτίθεται, το θύμα, δήλωσε πάντα ότι δεν δέχθηκε ιδιαίτερες προτάσεις από μέρους μου», πρόσθεσε.

Για πρώτη φορά, επίσης, ο Μπερλουσκόνι αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες σχετικά με το πώς έπρεπε να χρησιμοποιήσει η Καρίμα μέρος των χρηματικών ποσών με τα οποία φέρεται να την στήριξε. «Η κοπέλα αυτή, μας διηγήθηκε μια ιστορία γεμάτη πόνο που μας συγκίνησε. Την βοήθησα δίνοντάς της την δυνατότητα να ανοίξει ένα κέντρο αισθητικής μαζί με μια φίλη της.

Έπρεπε να το στήσει, φέρνοντας ένα λέιζερ για αποτρίχωση, που είχα την εντύπωση ότι κόστιζε σαράντα πέντε χιλιάδες ευρώ. Εκείνη, όμως, δήλωσε ότι κόστιζε εξήντα χιλιάδες ευρώ και εγώ έδωσα εντολή να της δοθεί το ποσό αυτό. . . ώστε να μην είναι αναγκασμένη να εκπορνεύεται, και να την οδηγήσω προς τον ακριβώς αντίθετο δρόμο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Καβαλιέρε εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε