Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έκανε βιντεοκλήση με τη Lady Gaga! [vid]

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έκανε βιντεοκλήση με τη Lady Gaga! [vid]

Σε μια προσπάθεια να βάλουν ένα τέλος στο στίγμα που συνδέεται με την ψυχική υγεία και βυθίζει τους ανθρώπους στη σιωπή, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ συνομίλησε σε βιντεοκλήση με τη Lady Gaga.

Η Lady Gaga ανέβασε στον λογαριασμό της στο Twitter τη συνομιλία της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ στην οποία μοιράστηκε ότι ένιωθε πως κάτι δεν πήγαινε καλά με εκείνη. Σε ανοιχτή επιστολή στο blog της είχε μοιραστεί με τον κόσμο πως υπέφερε από μετατραυματικό στρες.

“Διάβασα την ανοιχτή επιστολή και σκέφτηκα ότι ήταν απίστευτα συγκινητική και πολύ γενναίο εκ μέρους σου να γράψεις τα προσωπικά σου συναισθήματα. Ήθελα να σε ρωτήσω πώς σου φάνηκε να μιλήσεις ανοιχτά και πώς αισθάνθηκες” της είπε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

“Για μένα το να ξυπνάω κάθε μέρα, να αισθάνομαι θλιμένη και να ανεβαίνω στη σκηνή είναι πολύ δύσκολο να το περιγράψω. Υπάρχει μεγάλη ντροπή που συνδέεται με τις ψυχικές ασθένειες. Νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά με εσένα. Βλέπεις όλα αυτά τα όμορφα πράγματα στη ζωή μου και πρέπει να είμαι τόσο χαρούμενη. Αλλά δεν τα καταφέρνεις και το επόμενο πρωί ξυπνάς τόσο κουρασμένος, τόσο θλιμένος και γεμάτος άγχος που μετά βίας μπορείς να σκεφτείς. Αυτό είναι κομμάτι του εαυτού μου και είναι εντάξει. Νιώθω ότι δεν κρυβόμαστε πλέον”, του απάντησε η Lady Gaga.

 

 

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε