Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο πρίγκιπας Χάρι έκανε ό,τι όλοι μέσα στο London Eye! Χαιρετούσε τη γιαγιά του [pics,vid]

Ο πρίγκιπας Χάρι έκανε ό,τι όλοι μέσα στο London Eye! Χαιρετούσε τη γιαγιά του [pics,vid]

Ο πρίγκιπας Χάρι έδειξε για μια ακόμα φορά πόσο καθημερινός, χαλαρός και απαλλαγμένος από “βασιλικά” στερεότυπα είναι, αποδεικνύοντας πως τα γονίδια (φυσικά μιλάμε για την πριγκίπισσα Νταϊάνα) κάνουν θαύματα!

Έτσι όταν βρέθηκε στο London Eye με τον αδερφό του Γουίλιαμ, την Κέιτ Μίντλετον και μια ομάδα ανθρώπων που υπέφεραν από ψυχολογικά προβλήματα, έκανε αυτό που κάνουν οι περισσότεροι. Προσπάθησε να δει αν η γιαγιά του είναι σπίτι!

Νωρίτερα οι τρεις τους είχαν παραθέσει δεξίωση στο County Hall και έκαναν έκκληση στην κοινωνία να αναγνωρίζουν τα προβλήματα ψυχικής υγείας και να απευθύνονται σε ειδικούς το συντομότερο δυνατό.

Ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε με την Theresa Cox που φροντίζει τον σύζυγό της Andy λόγω της σπάνιας νευρολογικής πάθησης που δεν του επιτρέπει να ανεβαίνει σκάλες και να είναι ενεργός. “Ο Χάρι ήταν πολύ προσγειωμένος και μας είπε να κοιτάξουμε για το σπίτι της γιαγιάς του και να χαιρετήσουμε. Δεν μπορούσε να θυμηθεί αν ήταν σπίτι ή όχι και έτσι κοιτάζαμε να δούμε αν μπορούμε να την εντοπίσουμε”, δήλωσε η Theresa Cox.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε