Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο πρίγκιπας Χάρι στη σκηνή με τους Coldplay (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρίγκιπας Χάρι στη σκηνή με τους Coldplay (ΒΙΝΤΕΟ)

“Συγκλονίσατε το παλάτι!” ήταν τα λόγια που απηύθυνε προς τους Coldplay στη σκηνή ο πρίγκιπας Χάρι.

Ο πρίγκιπας Χάρι ευχαρίστησε το κοινό που βρέθηκε στη συναυλία στο Kensington Palace για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού του σκοπού. Στάθηκε κάποια στιγμή πίσω από την παιδική χορωδία και τραγουδούσε τους στίχους του τραγουδιού Up & Up, ενώ δίπλα του βρέθηκε και ο τραγουδιστής των Coldplay Chris Martin.

Η πρώτη ποπ συναυλία στο ιστορικό East Lawn διοργανώθηκε για να συγκεντρωθούν κεφάλαια και να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι νέοι που πλήττονται από τον ιό HIV/AIDS στην υποσαχάρια Αφρική.

Μιλώντας παρουσία 3.000 ανθρώπων, ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε για το Lesotho όπου βρέθηκε για πρώτη φορά στα 19 του χρόνια. “Αυτό που είδα εκεί ήταν μια χώρα με σημαντικές προκλήσεις. Ορισμένους από τους πιο ευάλωτους νέους του κόσμου. Έκλεψαν την παιδική τους ηλικία και αναγκάστηκαν να εργαστούν λόγω της ακραίας φτώχειας και της απώλειας των γονιών τους από HIV/AIDS. Σε ορισμένες περιπτώσεις κυρία του σπιτιού ήταν ένα 12χρονο κορίτσι που φρόντιζε τα αδέρφια του.

Αυτό όμως που θυμάμαι περισσότερο από την επίσκεψή μου ήταν πως πρόκειται για μια χώρα που αντιμετωπίζει τις προκλήσεις με ζεστασιά, αισιοδοξία και θάρρος. Δεν άργησα να συνδεθώ με τη χώρα και τα ακαταμάχητα χαμόγελα των παιδιών της. Αν έχετε συγκινηθεί από τις ιστορίες που ακούσατε, σας παρακαλώ να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να μάθετε για τη μάχη κατά του HIV σε μέρη όπως το Lesotho και το Ηνωμένο Βασίλειο”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε