Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ο πρώην εραστής της Νταϊάνα μίλησε για την πατρότητα του Χάρι και τη σχέση τους! [vid]

Ο πρώην εραστής της Νταϊάνα μίλησε για την πατρότητα του Χάρι και τη σχέση τους! [vid]

Λίγο καιρό πριν συμπληρωθούν 20 χρόνια από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ο πρώην εραστής της James Hewitt λύνει τη σιωπή του σε μια σπάνια συνέντευξη για τις φήμες γύρω από την πατρότητα του πρίγκιπα Χάρι.

Ο 58χρονος πρώην εραστής της πριγκίπισσας Νταϊάνα, που πλέον ζει ως ερημίτης στη νοτιοδυτική Αγγλία, εμφανίστηκε στο Sunday Night του C7 και μίλησε για τη σχέση τους και για τις φήμες πατρότητας του πρίγκιπα Χάρι.

Ο James Hewitt μίλησε για τη στιγμή που ερωτεύτηκε την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα, διαψεύδοντας τις φήμες πως αυτός είναι ο πατέρας του πρίγκιπα Χάρι. “Είσαι ο πατέρας του Χάρι;” τον ρώτησε η παρουσιάστρια, με τον James Hewitt να απαντά “όχι, δεν είμαι”.

“Πουλάει εφημερίδες. Είναι χειρότερο για εκείνον πιθανότατα”, τόνισε ο James Hewitt μιλώντας για τις φήμες πατρότητας. Ο πρώην μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα από την πλευρά του είπε ότι δεν είναι δυνατό κάτι τέτοιο επειδή η πριγκίπισσα Νταϊάνα γνώρισε τον εραστή της μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της.

Η σχέση τους ξεκίνησε όταν του ζήτησε να γίνει ο δάσκαλος ιππασίας της το 1986 και κρατήθηκε κρυφή σε μια περίοδο που οι φήμες ήθελαν τον σύζυγό της πρίγκιπα Κάρολο να βρίσκεται με την πρώην αγαπημένη του και νυν γυναίκα του Camilla Parker – Bowles.

“Είχε ξεχωριστή αύρα”, τόνισε ο James Hewitt αναπολώντας τη στιγμή που ερωτεύτηκε την αδικοχαμένη πριγκίπισσα. Παραδέχτηκε ότι ήθελε να την αποτραβήξει από τα φώτα της δημοσιότητας, σημειώνοντας πως “έρχεται μια περίοδος που ξαφνικά δεν μπορείς να βλέπεις τον άλλο όσο συχνά όσο θα ήθελες”.

Ο 58χρονος ανέφερε πως περνούσαν ποιοτικό χρόνο μαζί, απολαμβάνοντας βόλτες στην παραλία και εμπορικά κέντρα ή μαγειρεύοντας. “Θα της μαγείρευα και θα έπλενε τα πιάτα. Απλά δείπνο, χαλάρωση και γέλια”.

Η σχέση τους κράτησε μέχρι που τελείωσε τη θητεία του στον Πόλεμο του Κόλπου το 1991 και αποκαλύφθηκε από τα Μέσα Ενημέρωσης. Αγωνιζόταν, όπως ανέφερε, να ανοιχτεί για την πρώην αγαπημένη του αλλά επέμεινε πως δεν μετανιώνει που τη γνώρισε.

“Δεν το μετανιώνω. Μετανιώνω για κάποια πράγματα που έγιναν λόγω αυτού αλλά όχι αυτό. Για κανέναν λόγο. Νομίζω ότι ήταν πολύ εύκολο να την ερωτευτεί κάποιος οπότε νομίζω ότι μπορεί κανείς να με συγχωρήσει για αυτό”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε