Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ο σεισμός στις ΗΠΑ ταλαιπωρεί και τον… Στρος Καν

REUTERS
Και εκεί που έλεγε πως σήμερα θα έτρωγε στις όχθες του Σηκουάνα και θα βλέπει τον Πύργο του Άιφελ ξαφνικά ήρθε ο σεισμός! Ο Στρος-Καν δεν σκοπεύει να δώσει χρήματα στην Ντιαλό, τόνισε ένας από τους δικηγόρους του

Ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν, θα ανακτήσει τελικά το γαλλικό διαβατήριο του σήμερα το απόγευμα, καθώς ο σεισμός στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ προκάλεσε το κλείσιμο των δικαστικών υπηρεσιών στη Νέα Υόρκη Τρίτη, δήλωσε ο δικηγόρος του Γουίλιαμ Τέιλορ σε συνέντευξη Τύπου.
 
Ο Τέιλορ είχε πει αρχικά ότι ο Στρος Καν θα ανακτούσε το διαβατήριό του την Τρίτη μετά την οριστική άρση της ποινικής δίωξης για σεξουαλικά εγκλήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 Ο Ντομινίκ Στρος-Καν δεν έχει καμία πρόθεση να δώσει χρήματα στην Ναφισάτου Ντιαλό, δήλωσε ο Μπέντζαμιν Μπράφμαν ένας από τους συνηγόρους του σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην Aujourd’hui en France/Le Parisien.

    “Πρέπει να καταστήσουμε σαφές ένα πράγμα στους Γάλλους: ο Ντομινίκ Στρος-Καν δεν έχει και δεν είχε ποτέ πρόθεση να δώσει χρήματα”, τόνισε.

    Σύμφωνα με τον ίδιο ο πελάτης του είναι αθώος και η υπόθεση στο αστικό δικαστήριο θα καταρρεύσει όπως και στο ποινικό.

    “Αν οι δηλώσεις αυτής της γυναίκας δεν θεωρήθηκαν μια φορά αξιόπιστες, δεν θα θεωρηθούν την δεύτερη”, είπε χαρακτηριστικά ο Μπράφμαν.

    Το γεγονός ότι αποσύρθηκαν οι κατηγορίες εναντίον του Στρος-Καν στην ποινική διαδικασία δεν σημαίνει το τέλος της δικαστικής του περιπέτειας.Οι δικηγόροι της Ντιαλό άρχισαν στις αρχές του μήνα μια διαδικασία σε αστικό δικαστήριο του Μπρονξ της Νέας Υόρκης, για την επιδίκαση αποζημίωσης για την βλάβη που υπέστη η πελάτης τους από την “βίαιη και σαδιστική” σε βάρος της επίθεση.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Ελεύθερος ο Στρος Καν – Τι δήλωσε αμέσως μετά την απόφαση του δικαστή

Θα διεκδικήσει ξανά την προεδρία της Γαλλίας ο Στρος Καν;


Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε