Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ο “θεόρατος” φρουρός της Μέι κυκλοφορεί με την τσάντα της [pics, vid]

Ο “θεόρατος” φρουρός της Μέι κυκλοφορεί με την τσάντα της [pics, vid]

Μπορεί να είναι η πρωθυπουργός της Βρετανίας, ωστόσο, δεν παύει να είναι γυναίκα. Η Τερέζα Μέι, κουβαλάει τα απαραίτητα στην τσάντα της… ωστόσο δεν μπορεί να κάνει με ομολόγους της σοβαρές συζητήσεις κρατώντας την. Για αυτό την… “πλασάρει” με τρόπο στον τεράστιο φρουρό της που… ντρέπεται.

Η κάμερα “τσάκωσε” το απίστευτο στιγμιότυπο… Η Τερέζα Μέι βρίσκεται στην Μάλτα όπου πραγματοποιείται η Σύνοδος Κορυφής.  Πριν λοιπόν συζητήσει για το Brexit με τους αρχηγούς της ΕΕ, έπρεπε να δώσει το “παρών” σε ένα επίσημο δείπνο.

Έτσι, ενώ περπατούσε στους δρόμους της ηλιόλουστης Βαλέτα για να πάει στο εστιατόριο, συνοδευόμενη από τους άνδρες της ασφάλειας της, αποφάσισε να “ξεφορτωθεί” την μικρή τσάντα της και για αυτό την έδωσε με τρόπο στον “τεράστιο” σωματοφύλακα της.

Εκείνος, την πήρε και κοκκινισμένος από ντροπή, την έκρυψε πίσω από τον χαρτοφύλακα που κρατούσε. Ωστόσο, κατάφερε να χαρίσει “απίστευτα” κλικ στους φωτογράφους και τις κάμερες με αποτέλεσμα οι εικόνες να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΣΤΗΝ ΜΑΛΤΑ

Πηγή: mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε