Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο χορός τετραπληγικού με τη γυναίκα του που “λύγισε” το διαδίκτυο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο χορός τετραπληγικού με τη γυναίκα του που “λύγισε” το διαδίκτυο (ΒΙΝΤΕΟ)

Έξι χρόνια μετά το τροχαίο που τον αποκεφάλισε εσωτερικά, ο Joel Jackson τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει στη γυναίκα του. “Όταν περπατήσεις, θέλω να χορέψεις μαζί μου” του είχε πει το 2013 η Lauren.

Είχαν περάσει 4 χρόνια από το απίστευτο τροχαίο του 2009 που είχε διαχωρίσει το κεφάλι από τη σπονδυλική του στήλη και τον είχε καθηλώσει σε αναπηρικό καροτσάκι. Έξι χρόνια μετά, χόρεψαν τελικά το τραγούδι του γάμου τους.

Το ειδύλλιο του Joel και της Lauren χρονολογείται πίσω στα χρόνια της εφηβείας τους και αναζωπυρώθηκε μετά το ατύχημα. Παντρεύτηκαν τελικά το 2013. “Όταν θα μπορείς να μιλήσεις, θέλω να ανανεώσουμε τους όρκους μας. Όταν θα μπορείς να περπατήσεις, θέλω να χορέψεις μαζί μου”, σημείωσε η Lauren στο NBC.

Οι Jacksons από τη Φλόριντα χόρεψαν το “I ‘ll be” του Edwin McCain στο νοσοκομείο αποκατάστασης Brooks στο Jacksonville με τη βοήθεια μιας συσκευής ανύψωσης. Μιλώντας στο NBC News μέσω συστήματος στον υπολογιστή, ο Joel χρησιμοποίησε τη λέξη “ευφορία” για να περιγράψει τα συναισθήματά του.

Οι ασθενείς και το προσωπικό του κέντρου αποκατάστασης κοίταζαν με δέος το ζευγάρι που χόρευε τον πρώτο του χορό, με τη συσκευή ZeroG και τα πόδια του Joel να τον κρατούν όρθιο. “Περιμέναμε μια τυπική μέρα θεραπείας. Ωστόσο ο Θεός μας είχε επιφυλάξει κάτι άλλο”, έγραψε στο blog της η Lauren.

Η επιβίωσή του και η επιστροφή του σπίτι πίσω στο 2009 είχε χαρακτηριστεί θαύμα. “Οι άνθρωποι με τέτοιους τραυματισμούς δεν ζουν”, σημείωσε ο διευθυντής του κέντρου αποκατάστασης Bob Mclver. “Μερικές φορές τα καταφέρνουν τα παιδιά, αλλά στην ηλικία που τραυματίστηκε ο Joel συνήθως τα θύματα καταλήγουν ακαριαία”.

Πηγή: Nydailynews

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε