Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Oh mon Dieu! Ο Φρανσουά ανακοινώνει το χωρισμό του από τη Βαλερί

Oh mon Dieu! Ο Φρανσουά ανακοινώνει το χωρισμό του από τη Βαλερί

Ήρθε η ώρα της “αποσαφήνισης” που είχε υποσχεθεί ο γάλλος πρόεδρος. Μέσα στην ημέρα αναμένεται να ανακοινώσει το χωρισμό του από τη σύντροφό του Βαλερί Τριερβελέρ.

Τη Δευτέρα η Τριερβελέρ θα βρίσκεται στην Ινδία, σε ένα προγραμματισμένο, εδώ και καιρό, και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Journal du Dimanche πριν από την αναχώρησή της ο γάλλος πρόεδρος θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

“Το Δελτίο Τύπου από το Μέγαρο των Ηλυσίων θα εκδοθεί κάποια στιγμή εντός της ημέρας”, αναφέρει η εβδομαδιαία εφημερίδα στην ιστοσελίδα της χωρίς να προσθέτει λεπτομέρειες.

Πηγές από το περιβάλλον του Ολάντ δήλωσαν ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία ανακοίνωση – Εκπρόσωπος της Τριερβελέρ δεν σχολίασε το δημοσίευμα.

Πριν από δύο εβδομάδες, το περιοδικό Closer δημοσίευσε την είδηση ότι ο Ολάντ έχει ερωτικό δεσμό με τη γαλλίδα ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ μαζί με φωτογραφίες που εμφανίζουν κάποιον–κατά το περιοδικό τον πρόεδρο–να φοράει κράνος μηχανής και να φθάνει με σκούτερ αργά τη νύχτα στο σπίτι της ηθοποιού.

Ο 59χρονος Ολάντ είναι ο λιγότερο δημοφιλής πρόεδρος της σύγχρονης Γαλλίας, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις. Εχει τέσσερα παιδιά με την Σεγκολέν Ρουαγιάλ, υηψηλόβαθμο στέλεχος του Σοσιαλιστικού του κόμματος και υποψήφια για την προεδρία το 2007.

Η Ρουαγιάλ ανακοίνωσε τον χωρισμό τους λίγο μετά την ήττα της στις εκλογές του 2007 από τον Νικολά Σαρκοζί.

Η Τριερβελέρ, αρθρογράφος του περιοδικού Paris Match, δεν είναι παντρεμένη με τον Ολάντ αλλά ανέλαβε επισήμως τον ρόλο της Πρώτης Κυρίας μετά την εκλογή του τον Μάιο του 2012.

Διαβάστε

Μόνος ο Ολάντ στη Τουρκία αλλά δείτε ποια θα βραβεύσει! ΒΙΝΤΕΟ

Στην Ινδία η Τριερβελέρ, στην Τουρκία ο Ολάντ – Η “αποσαφήνιση” μπορεί να περιμένει

Τριερβελέρ: Francois, ne me quitte pas! Έκανε γυαλιά καρφιά το γραφείο του Ολάντ!

Αυτό είναι το σπίτι όπου «κρύβεται» η Βαλερί Τριερβελέρ – Και ο Ολάντ στην… Ολλανδία (ΦΩΤΟ)

Ζήτησε χρόνο από τη Βαλερί και “γλυκοκοιτάζει” μία μελαχρινή! ΦΩΤΟ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε