Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΑΕΔ· ΤΡΑΜΠ· ΙΤΑΛΙΑ Συννεφιά 6 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Οι Αμερικανοί δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς γρήγορο ίντερνετ

Οι Αμερικανοί δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς γρήγορο ίντερνετ
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 22.12.2010 | 07:52
Πρώτη δημοσίευση: 21.12.2010 | 21:13

Ανάμεσα στις τεχνολογίες τις οποίες χαρακτήρισαν ως απαραίτητες στην ζωή τους, οι ερωτηθέντες τοποθέτησαν στην πρώτη θέση με 28% το ίντερνετ υψηλών ταχυτήτων.

Το ίντερνετ υψηλών ταχυτήτων έχει ασκήσει την μεγαλύτερη τεχνολογική επίδραση στην κοινωνία την τελευταία δεκαετία και πρόκειται για ένα τεχνολογικό επίτευγμα για το οποίο τα περισσότερα άτομα δηλώνουν ότι δε μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτό.

Το 24% από τους συνολικά 1.950 Αμερικανούς ενήλικες που συμμετείχαν στην διαδικτυακή δημοσκόπηση της Zogby international, ανέφερε ότι το ίντερνετ υψηλών ταχυτήτων έχει την μεγαλύτερη επιρροή στην ζωή τους. Το 22% απάντησε το ίδιο για το Facebook και το 10% για το Google.

Ανάμεσα στις τεχνολογίες τις οποίες χαρακτήρισαν ως απαραίτητες στην ζωή τους, οι ερωτηθέντες τοποθέτησαν στην πρώτη θέση με 28% το ίντερνετ υψηλών ταχυτήτων και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) με 18%.

Στην ερώτηση σε ποιον τομέα θεωρούν ότι θα πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη τεχνολογική εξέλιξη το επόμενο έτος, το 24% δήλωσε στην οικιακή ψυχαγωγία και το 16% στον ευρύτερο τομέα τον υπολογιστών.

Για την επόμενη δεκαετία, το 43% των ερωτηθέντων προβλέπει ότι θα υπάρχει τακτική χρήση βλαστοκυττάρων και τεχνικών κλωνοποίησης για την δημιουργία ανθρώπινων οργάνων για μεταμόσχευση.

Το 40% ανέφερε ότι τα τσιπ υπολογιστών θα εμφυτεύεται στους ανθρώπους για να παρακολουθούν την υγεία τους και το ίδιο ποσοστό δήλωσε ότι τα ρομπότ θα είναι ικανά να κάνουν χειρωνακτικές δουλειές.

Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Κρήτη: ''Συγγνώμη αγάπη μου, που δεν σε έσωσα'' - Ραγίζει καρδιές ο σύζυγος της Βιργινίας Μανασάκη [pics, vid] Κρήτη: ''Συγγνώμη αγάπη μου, που δεν σε έσωσα'' - Ραγίζει καρδιές ο σύζυγος της Βιργινίας Μανασάκη [pics, vid]
  2. Λάρισα: ''Βόμβες'' από διευθύντρια σχολείου για ρατσιστικά βίντεο στο facebook - Κατηγορεί τον πρόεδρο του συλλόγου γονέων! Λάρισα: ''Βόμβες'' από διευθύντρια σχολείου για ρατσιστικά βίντεο στο facebook - Κατηγορεί τον πρόεδρο του συλλόγου γονέων!
  3. Μετέδωσαν ομαδικό βιασμό ζωντανά στο facebook! 3 συλλήψεις στη Σουηδία Μετέδωσαν ομαδικό βιασμό ζωντανά στο facebook! 3 συλλήψεις στη Σουηδία
  4. Θεσσαλονίκη: Ο οδηγός που το τερμάτισε - Σαρώνουν το facebook οι εικόνες του δρόμου [pics] Θεσσαλονίκη: Ο οδηγός που το τερμάτισε - Σαρώνουν το facebook οι εικόνες του δρόμου [pics]
  5. Θεσσαλονίκη: Viral στο facebook το τετραπλό παρκάρισμα της χρονιάς - Η απίθανη εικόνα [pic] Θεσσαλονίκη: Viral στο facebook το τετραπλό παρκάρισμα της χρονιάς - Η απίθανη εικόνα [pic]
  6. Ρόδος: Τραπεζικός υπάλληλος για όσκαρ τιμιότητας - Θέμα συζήτησης οι κινήσεις του [pics] Ρόδος: Τραπεζικός υπάλληλος για όσκαρ τιμιότητας - Θέμα συζήτησης οι κινήσεις του [pics]
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook