Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 29 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Οι Anonymous χάκεψαν ιστοσελίδα της Ασφάλειας της Αυστραλίας

Οι Anonymous χάκεψαν ιστοσελίδα της Ασφάλειας της Αυστραλίας
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 10.08.2012 | 14:55

Την ευθύνη για την πειρατεία στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Πληροφοριών Ασφαλείας της Αυστραλίας (Asio), της μυστικής υπηρεσίας πληροφοριών της χώρας, που παραδέχτηκε σήμερα ότι είχε "προβλήματα" στην ηλεκτρονική της διεύθυνση ανέλαβαν οι Anonymous.

Ο Asio έκανε λόγο για "μερικά τεχνικά προβλήματα στη δημόσια ιστοσελίδα του", η οποία "δεν περιέχει καμιά απόρρητη πληροφορία", όπως τόνισε.
 
Η αυστραλιανή πτέρυγα των Anonymous ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις στις ιστοσελίδες του Asio και της υπηρεσίας στρατιωτικών πληροφοριών (DSD).
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα Sydney Morning Herald, δεν ήταν δυνατή η πρόσβαση στην ιστοσελίδα του Asio επί 30 λεπτά το πρωί της Παρασκευής, η οποία όμως λειτουργούσε κανονικά μερικές ώρες αργότερα. Οι Anonymous που δηλώνουν υπέρμαχοι του δικαιώματος στην ελευθερία της έκφρασης έχουν επιτεθεί σε αρκετές ιστοσελίδες κολοσσών όπως οι Sony, Amazon και Visa.
 
Η οργάνωση αυτή ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό των ιστοσελίδων κυβερνητικών υπηρεσιών στο Κεμπέκ ώστε να υποστηρίξει το φοιτητικό κίνημα διαμαρτυρίας στην πόλη αυτή και για την κυβερνοπειρατεία στον όμιλο χαλυβουργίας ArcelorMittal.
 
    Διαδώστε αυτό το άρθρο