Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι Γάλλοι υπουργοί κάνουν περικοπές!

REUTERS
REUTERS

Αυτό θα πει ότι σκέφτονται την χώρα τους όχι σαν μερικούς υπουργούς…άλλων χωρών!

Ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών, Λοράν Φαμπιούς χρησιμοποιεί, για τις μετακινήσεις του και αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο που επικαλείται γαλλικές δημοσιογραφικές πηγές,

Πιο συγκεκριμένα, ο Λοράν Φαμπιούς, όπως γράφουν η εφημερίδα της Ρώμης “Ιλ Μεσσαζέρο” και η γαλλική “Λε Φιγκαρό”, έφτασε στην Αιώνια Πόλη από το Βερολίνο την περασμένη Δευτέρα χρησιμοποιώντας γερμανική αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους.

Mετά την συνάντησή του με τον Ιταλό πρωθυπουργό Μάριο Μόντι, για την επιστροφή του στο Παρίσι, χθες, επέλεξε ακριβότερο όχι όμως πολύ ακριβό, γαλλικό αερομεταφορέα.

Τα ταξίδια με τέτοιες αεροπορικές εταιρίες, σύμφωνα με τους ιταλούς σχολιαστές “είναι συνέπεια της σχετικής υπόδειξης του Γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος ζήτησε από τους συνεργάτες του να κάνουν ό,τι μπορούν για να περιορίσουν το κόστος των μετακινήσεων, και γενικότερα, όλα τα έξοδα”.

Όπως αναφέρουν οι δύο εφημερίδες, για να προλάβει μάλιστα να επιβιβασθεί στην πτήση Βερολίνου- Ρώμης, ο Λοράν Φαμπιούς, δεδομένων των αυστηρών ωραρίων των εταιριών χαμηλού κόστους, αναγκάσθηκε να απαντήσει σε μια μόνο ερώτηση κατά την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε