Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 26 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Οι Hacker υποστηρίζουν την Αίγυπτο!

Οι Hacker υποστηρίζουν την Αίγυπτο!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 07.02.2011 | 08:03
Πρώτη δημοσίευση: 07.02.2011 | 08:03

Η μυστική ομάδα Hacker “Anonymous” φαίνεται πως πλέον έχει στρέψει την προσοχή της προς τα sites της Αιγυπτιακής κυβέρνησης.

Μετά την αποκατάσταση του Internet στην Αίγυπτο, η ομάδα “Anonymous” ξεκίνησε επίθεση κατά του site του υπουργείου εσωτερικών της Αιγύπτου.

Η ομάδα έγραψε στο Twitter το μήνυμα, “#Αίγυπτος καλώς ήρθες πίσω στο Internet. Εκτός από το http://www.moiegypt.gov.eg -- εσύ θα μείνεις εκτός”.

Ενώ στη συνέχεια έγραψε “Το Internet έχει επανέλθει. Το site του Mubarak γιατί όχι; Γιατί δεν συγχωρούμε, Γιατί δεν ξεχνάμε. Αιγύπτιοι κουράγιο, είμαστε μαζί σας”.

Σύμφωνα με δήλωση του εκπρόσωπου τύπου της ομάδας, στους New York Times η επίθεση είναι μέρος μιας μεγαλύτερης καμπάνιας για την υποστήριξη αντικυβερνητικών διαμαρτυριών.

Η ίδια ομάδα ευθύνεται για την “πτώση” των sites της κυβέρνησης της Τυνησίας, καθώς και του τοπικού χρηματιστήριου ενώ τον προηγούμενο μήνα η Βρετανική αστυνομία είχε συλλάβει είχε συλλάβει 5 άνδρες με αφορμή τις επιθέσεις που έγιναν στα sites των Visa, MasterCard, Amazon και Paypal μετά τη διακοπή τους από το site WikiLeaks τον περασμένο Νοέμβρη.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο