Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Οι Ισραηλινοί σκότωσαν μωρό 18 μηνών – Τραυματίστηκαν τα αδέρφια του

Οι Ισραηλινοί σκότωσαν μωρό 18 μηνών – Τραυματίστηκαν τα αδέρφια του

Αλλο ένα αγοράκι 3 χρόνων και η μόλις 1 έτους αδερφή του έχασαν τη ζωή του απο τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς. Χτυπήθηκε και τηλεοπτικό δίκτυο.

Ένα παιδάκι μόλις 18 μηνών σκοτώθηκε και τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του, ηλικίας 4 και 5 ετών, τραυματίστηκαν βαριά σε νέα ισραηλινή επιδρομή σήμερα το πρωί στο κέντρο της Λωρίδας της Γάζας, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος των υπηρεσιών υγείας της Χαμάς.

Στη διάρκεια της νύχτας το Ισραήλ βομβάρδισε από αέρος και θαλάσσης δεκάδες στόχους στη Γάζα, μεταξύ των οποίων τα γραφεία υπηρεσιών ασφαλείας της Χαμάς στην πόλη της Γάζας.
Ένα τρίχρονο αγοράκι και η μόλις ενός έτους αδελφή του σκοτώθηκαν σε αεροπορικές επιδρομές και 17 τραυματίστηκαν, είπε ο Ασράφ αλ-Κούντρα, ο εκπρόσωπος των υπηρεσιών υγείας στη Γάζα.

Παλαιστίνιοι αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι το πολυώροφο κτίριο στο οποίο στεγάζεται το τηλεοπτικό δορυφορικό δίκτυο al-Quds βομβαρδίστηκε, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν έξι δημοσιογράφοι. Σύμφωνα με το Ισραήλ, οι εγκαταστάσεις αυτές χρησιμοποιούνται από τη Χαμάς για να πραγματοποιεί τις επιθέσεις της εναντίον του.

Καμιά παλαιστινιακή επίθεση με ρουκέτα δεν έχει καταγραφεί από τα μεσάνυχτα.

Ο αριθμός των νεκρών Παλαιστινίων ανέρχεται πλέον σε 49 και των τραυματιών σε τουλάχιστον 500 από την έναρξη της ισραηλινής στρατιωτικής επιχείρησης εναντίον της Λωρίδας της Γάζας το απόγευμα της Τετάρτης.

Διαβάστε

Τηλεοπτικό δίκτυο χτύπησαν οι Ισραηλινοί στη Γάζα

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε