Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Μερικά Σύννεφα 18 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Οι Κιμ κάνουν συλλογή από σκύλους ράτσας τους οποίους στη συνέχεια τρώνε!

Οι Κιμ κάνουν συλλογή από σκύλους ράτσας τους οποίους στη συνέχεια τρώνε!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 01.12.2010 | 15:34
Πρώτη δημοσίευση: 01.12.2010 | 15:20

Είναι μια οικογενειακή παράδοση στην Β. Κορέα. Από τον πατέρα στο γιο.

 Ετσι και ο γιος και διάδοχος του ηγέτη της Β. Κορέας Κιμ Γιονκ Ουν είναι φανατικός συλλέκτης σκύλων ράτσας όπως και ο μπαμπάς του, Κιμ Γιονγκ Ιλ.

Σύμφωνα με εκθέσεις της υπηρεσίας πληροφοριών της Νοτίου Κορέας, ο νεαρός Κιμ συλλέγει αντικείμενα μεγάλης αξίας αλλά με μία εμμονή στους σκύλους ράτσας, τους οποίους αγοράζει με χρήματα από τα ( μισοάδεια ) ταμεία του σταλινικού και μιλιταριστικού καθεστώτος.

Και μάλιστα, όπως ο πατέρας του, συχνά...τρώει σκύλους : διατάζει τους "σεφ" που τον υπηρετούν να του μαγειρεύουν γιαχνί με σκυλίσιο κρέας, έδεσμα ιδιαίτερα δημοφιλές στη Βόρειο Κορέα.

Εκτιμάται ότι ο Κιμ Γιονγκ Ιλ διατηρεί περί τα 4 δισ. δολάρια σε μυστικούς λογαριασμούς σε ευρωπαϊκές τράπεζες. Λέγεται ότι ο ασθενής ηγέτης «λατρεύει» τα ζώα και εδώ και δεκαετίες αγοράζει συστηματικά γερμανικούς ποιμενικούς, Σι - Τσου και άλλες ράτσες από τη Γαλλία και την Ελβετία κάθε χρόνο. Επίσης φέρεται να αγοράζει πανάκριβες εισαγόμενες σκυλοτροφές, σαμπουάν και άλλα προϊόντα για κατοικίδια, ενώ φέρνει στη Πιονγιάνγκ ξένους κτηνιάτρους για να τα προσέχουν.

   Διαδώστε αυτό το άρθρο