Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Οι Σαλάχι επιστρέφουν στον… Λευκό Οίκο!

Η κ. Μισέλ Σαλάχι χαιρέτησε μάλιστα και τον Μπαράκ Ομπάμα....
Η κ. Μισέλ Σαλάχι χαιρέτησε μάλιστα και τον Μπαράκ Ομπάμα....

 Την πρώτη φορά μπήκαν απρόσκλητοι στον Λευκό Οίκο σε επίσημο δείπνο. Φαίνεται τους άρεσε και είπαν να το ξανακάνουν.

 

Το ζευγάρι που είχε καταφέρει να “τρυπώσει” στο Λευκό Οίκο τον περασμένο Νοέμβριο, κατά τη διάρκεια επίσημου δείπνου που παρέθετε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, εντοπίστηκε κοντά στην προεδρική κατοικία, τη στιγμή που ο Μπαράκ Ομπάμα υποδεχόταν τον Μεξικανό ομόλογό του Φελίπε Καλντερόν.
 
Ο Τάρεκ και η Μισέλ Σαλαχί έγιναν διάσημοι όταν εμφανίστηκαν απρόσκλητοι στο Λευκό Οίκο σε δείπνο προς τιμή του πρωθυπουργού της Ινδίας, Μανμοχάν Σινγκ, στα τέλη Νοεμβρίου. Τότε, αντάλλαξαν χειραψία με τον αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν, πλησίασαν κοντά στον Ομπάμα και κατόπιν διατυμπάνισαν το “κατόρθωμά” τους στην ιστοσελίδα τους στο Facebook.
 
Το βράδυ της Τετάρτης, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη το δείπνο προς τιμή του Καλντερόν, ένας αστυνομικός των μυστικών υπηρεσιών “είδε μια λιμουζίνα να περνά με κόκκινο” κοντά στο Λευκό Οίκο. Ο οδηγός κατόπιν άναψε το φλας δείχνοντας ότι ήθελε να στρίψει σε μια ζώνη όπου απαγορεύεται η πρόσβαση. Αστυνομικοί σταμάτησαν το όχημα “και εκεί διαπιστώσαμε ότι μεταξύ των επιβατών ήταν ο Τάρεκ και η Μισέλ Σαλαχί”, ανέφερε η αστυνομία.
 
Οι επιβάτες του οχήματος ανακρίθηκαν και αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ ο οδηγός θα πληρώσει κλήση για την παραβίαση του ερυθρού σηματοδότη.
 
Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Ρόμπερτ Γκιμπς, όταν ρωτήθηκε σχετικά για αυτό το νέο επεισόδιο, είπε ότι “δεν πίστευε στ’ αυτιά του” όταν το πληροφορήθηκε. “Για άλλη μια φορά, οι Σαλαχί δεν ήταν στον κατάλογο των προσκεκλημένων”, αστειεύτηκε ο Γκιμπς, προσθέτοντας ότι κατά τη γνώμη του “το τέταρτο της δημοσιότητάς τους τελείωσε πριν από έξι μήνες”.
 
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε