Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Οι U2 live μέσω youtube!

Οι U2 live μέσω youtube!

Tην ερχόμενη Κυριακή το διάσημο συγκρότημα θα δώσει για πρώτη φορά ζωντανά συναυλία μέσα από το Youtube!

Εκατομμύρια θαυμαστές των U2 θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν όπου κι αν βρίσκονται το αγαπημένο τους συγκρότημα ζωντανά.
Οι “ιρλανδοί” σε συνεργασία με το Youtube απφάσισαν να είναι το πρώτο συγκρότημα της δικής τους εμβέλειας το οποίο δωρεάν θα μεταδώσει μια συναυλία που θα παρακολουθήσουν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη.

Πειράματα σαν κι αυτό θα μπορούσαν να συμβαίνουν συχνά αλλά στην μουσική μπλέκονται πολλοί άνθρωποι και πνευματικά δικαιώματα και τα πράγματα δυσκολεύουν.
Βέβαια, όταν έχεις το μεγαλύτερο συγκρότημα στον κόσμο το youtube είναι το ιδανικό μέσο για να τους απολαύσουν περισσότεροι από 90.000 θεατές που θα χωρούσαν σε ένα στάδιο. 
Η συναυλία ξεκινά την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις 21.30 και μπορείτε να την παρακολουθήσετε στην διεύθυνση YouTube.com/U2 .
Η μια προϋπόθεση είναι να είστε συνδεδεμένοι στο ιντερνετ και η άλλη να μενετε στις ΗΠΑ, την Βρετανία, την Γαλλία, τον Καναδά την ιταλια την Ισπανια
  την Ιαπωνια, την Βραζιλια, την Ισπανιατην Αυστραλία, τη Νεα Ζηλανδία την ιρλανία, το μεξικο, την Ινδία, το Ισραηλ, τη Νότια Κορέα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε