Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΑΕΔ· ΤΡΑΜΠ· ΙΤΑΛΙΑ 4 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Οι αεροπορικές εταιρίες δεν υπέβαλαν αίτημα για αποζημιώσεις εξαιτίας της τέφρας

Οι αεροπορικές εταιρίες δεν υπέβαλαν αίτημα για αποζημιώσεις εξαιτίας της τέφρας
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 04.05.2010 | 20:39
Πρώτη δημοσίευση: 04.05.2010 | 19:39

Κανένα αίτημα δεν έχει υποβληθεί από αεροπορικές εταιρίες για τη χορήγηση βοήθειας λόγω των απωλειών που υπέστησαν από την έκρηξη του ισλανδικού ηφαιστείου.

Κανένα αίτημα για βοήθεια δεν έχει κοινοποιηθεί μέχρι σήμερα, δήλωσε ο επίτροπος που είναι αρμόδιος για τις μεταφορές, Σίιμ Κάλας, αναφερόμενος στην έκτακτη συνεδρίαση των υπουργών μεταφορών της ΕΕ στις Βρυξέλλες. 

Οι αεροπορικές εταιρίες πρέπει να κοινοποιήσουν στην Επιτροπή πιθανά αιτήματα για την κάλυψη των απωλειών που υπέστησαν λόγω του χάους στους ευρωπαϊκούς αιθέρες, ώστε η επιτροπή να ελέγξει κατά πόσο θα τηρηθούν οι κανόνες για τον ανταγωνισμό.

Οι υπουργοί μεταφορών της ΕΕ συνεδρίασαν στις Βρυξέλλες για να υιοθετήσουν μέτρα ώστε να αποφευχθεί ένα νέο χάος στις αερομεταφορές και να μελετήσουν τις πιθανότητες αποζημίωσης των αεροπορικών εταιριών που επηρεάστηκαν από τη δράση του ηφαιστείου στην Ισλανδία.   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Βρυξέλλες: Έφοδοι σε σπίτια και προσαγωγές για την τρομοκρατία [pics] Βρυξέλλες: Έφοδοι σε σπίτια και προσαγωγές για την τρομοκρατία [pics]
  2. Δύο νέες συλλήψεις υπόπτων για τις επιθέσεις σε Παρίσι και Βρυξέλλες Δύο νέες συλλήψεις υπόπτων για τις επιθέσεις σε Παρίσι και Βρυξέλλες
  3. Δήλωσαν όλοι μαζί άρρωστοι, διαμαρτυρόμενοι για τις εξουθενωτικές βάρδιες! Δήλωσαν όλοι μαζί άρρωστοι, διαμαρτυρόμενοι για τις εξουθενωτικές βάρδιες!
  4. Έβαλαν την Αθήνα στη λίστα με τις μη ασφαλείς πρωτεύουσες! Έβαλαν την Αθήνα στη λίστα με τις μη ασφαλείς πρωτεύουσες!
  5. Συνάντηση Μητσοτάκη - Αναστασιάδη στις Βρυξέλλες για Κυπριακό Συνάντηση Μητσοτάκη - Αναστασιάδη στις Βρυξέλλες για Κυπριακό
  6. Σύνοδος Κορυφής - Τσίπρας: Τέρμα στις απειλές - Σεβασμός στην εθνική κυριαρχία! Σύνοδος Κορυφής - Τσίπρας: Τέρμα στις απειλές - Σεβασμός στην εθνική κυριαρχία!
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook