Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

“Οι αυτοκτονίες των πολιτών βαραίνουν την συνείδηση του πρωθυπουργού”

“Οι αυτοκτονίες των πολιτών βαραίνουν την συνείδηση του πρωθυπουργού”

“Υπάρχουν συμπολίτες μας που δεν καταφέρνουν να φτάσουν στο τέλος του μήνα, και αυτοκτονούν. Οι αυτοκτονίες αυτές, βαραίνουν την συνείδηση του Μάριο Μόντι” δήλωσε ο Αντόνιο Ντι Πιέτρο, επικεφαλής του κόμματος Ιταλία των Αξιών.

Ο Ντι Πιέτρο, το κόμμα του οποίου δεν στηρίζει την κυβέρνηση τεχνοκρατών, χαρακτήρισε τον Μόντι –ο οποίος δεν ήταν παρών στο κοινοβούλιο– “φυγόδικο” και υπογράμμισε ότι “γονατίζει την χώρα, χρησιμοποιώντας, τυπικά, τους καλύτερους τρόπους”.

“Καταστρέφετε την χώρα με το γάντι. Κάνετε λανθασμένες επιλογές σαν τον γιατρό που λέει: η επέμβαση πέτυχε αλλά ο ασθενής απεβίωσε. Εσείς δολοφονείτε την χώρα”, τόνισε ο πρώην εισαγγελέας, σύμβολο της δικαστικής επιχείρησης Καθαρά Χέρια.

Ο Αντόνιο Ντι Πιέτρο απευθυνόμενος στον Μάριο Μόντι και την κυβέρνησή του πρόσθεσε: “νοιάζεστε μόνο για τα λόμπι, την προνομιούχα κάστα, σας ενδιαφέρει να κάνετε χάρες. Δεν είστε καλοί οικογενειάρχες, αλλά κλέφτες του δημοσίου. Τον Μπερλουσκόνι τον κατακρίναμε σε ανθρώπινο επίπεδο, σκεφτόταν μόνο τα μπούνγκα-μπούνγκα. Εσάς σας κατακρίνουμε για την πολιτική που ασκείτε”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρισάγιο στο σημείο που αυτοκτόνησε ο 77χρονος στο Σύνταγμα

78χρονη αυτοκτόνησε όταν ανακάλυψε ότι της μείωσαν τη σύνταξη

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε